Laga din mobil hos Mobello Åhléns City i Stockholm

Laga din iPhone, iPad, Samsung, Sony och Huawei eller hitta dina mobiltillbehör i Åhléns City!

Nu öppnar Mobello dörrarna till en helt ny butik i Åhléns City i centrala Stockholm. Här kommer du inte bara att kunna köpa moderna mobiltillbehör, du kommer även att kunna lämna in mobilen på reparation om en olycka skulle vara framme.
 
Våra utbildade och duktiga reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda alternativ från tredje part.
 
Vi kan laga din mobil, byta ut skärmen, fixa laddningsproblem och åtgärda andra mobilrelaterade skadeärenden. Hos Mobello erbjuder vi dig alltid 12 månaders garanti på utfört reparationsjobb. Dessutom erbjuder vi expresservice utan extra kostnad för att du snabbt ska kunna få tillbaka din telefon, oftast inom en timme. 
 
Vi arbetar med de allra senaste modellerna från stora tillverkare som Apple, Samsung, Huawei och Sony. I våra butiker finns ett stort sortiment av de senaste mobilskalen och accessoarerna från bl.a. iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit. Utöver allt detta säljer vi även våra egna snygga och prisvärda serier med unika produkter till mobilen från Mobello. 
 
Kom förbi Mobello Åhléns City i Stockholm och hitta de snyggaste mobilskalen och accessoarerna till just din mobiltelefon!
 
Mobilen har idag blivit en självklar del i vardagen och livet i stort för de flesta människor. För att kunna använda denna mångsidiga apparat fullt ut behövs det många olika tillbehör som t ex usb-sladd till bilen, en trådlös laddare eller en ny kabel. Oavsett vad – Mobello har det du behöver, i butik och online!
 
Vill du lyssna på musik i mobilen? Mobello har hörlurar som är både snygga och funktionella – kolla in vårt breda sortiment från bl.a. Urbanista och Happy Plugs.

Åhlens City

Tel: 08-599 002 90
Mail: ahlens at mobello.se
Öppettider: mån-fre: 11-19, lör-sön: 11-18

åhlens mobello logo

Anu Berglind
Anu Berglind
18:17 25 Sep 20
Fantastic service!!!!
Jessica Kvarnström
Jessica Kvarnström
18:38 22 Sep 20
Snabbt och smidigt, telefonen gick från obrukbar till helt fungerande på 50 minuter.
Minna Vinkvist
Minna Vinkvist
20:45 21 Sep 20
Hade problem med att ladda telefonen, reparatörer fixade det helt gratis på någon minut med ett leende. Behövde vid ett annat tillfälle byta skärm på telefonen, fixade det snabbt.All personal är väldogt trevliga
Mårten Myrin
Mårten Myrin
16:42 20 Sep 20
Henrik Lindell
Henrik Lindell
22:12 18 Sep 20
Kent Larsson
Kent Larsson
12:12 18 Sep 20
Jenny Nybom
Jenny Nybom
13:11 15 Sep 20
Irene
Irene
09:58 10 Sep 20
Bra service och trevligt bemötande!
Nemjs
Nemjs
15:53 04 Sep 20
Maria Eirand
Maria Eirand
11:55 03 Sep 20
Superproffsig service och mycket fint bemötande av Jennifer och Patryk ++++ Gjorde ett dunderfint jobb med skärmbyte av min kraschade lur. Tack för all hjälp! Rekommenderas varmt!!

Mobello Åhlens City

Klarabergsgatan 50
111 21 Stockholm