Mobello Essentials

Mobello Essentials är vår prisvärda skal som skyddar din mobil med en ren stil.

sassy case

Sassy Case är en unik Mobellokollektion speciellt gjord för dig som vill skydda din telefon med stil. Skalet är gjort av ett semimjukt material som skyddar runt hela telefonen och har en läpp som skyddar displayen från sprickor vid eventuella tapp. De skarpa trycken följer de senaste trenderna inom modevärlden.

Mobello Wallets

Här hittar du ett stort utbud av olika plånboksfodral till iPhone XS. Ett plånboksfodral är ett smart sätt att skydda telefonen samtidigt som man praktiskt kan förvara kontokort, sedlar m.m. Välj mellan flera olika stilar, färger och mönster.

iSuit by Sweden

iSuit består av en kollektion med mobilskal gjorde i naturliga material. Välj bland skal till iPhone XS gjorda i trä, äkta marmor, skinn eller varför inte vacka snäckskal. Samtliga fodral har en speciell gummibumper med greppvänlig yta som skyddar telefonen mot eventuella olyckor samtidigt som du adderar en läcker och sober stil till din telefon.

magnetica wallet

Smarta plånboksfodral där skalet inuti fodralet är avtagbart och på så sätt enkelt kan användas på egen hand utan fodralet. Magnetica Wallets är ett smart sätt att kombinera de bästa av två världar där man varken blir låst till en plånbok eller skal men bibehåller det praktiska med en mobilplånbok.

Contempo Case

Ett semimjukt skal i silikon som ger ett lyxig känsla. Skalet skyddar bra mot tapp och erbjuder ett bra grepp runt telefonen. Kanten på skalet sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därmed mot sprickor på displayen på ett utmärkt sätt. Nedre kanten är helt öppen för att lätt komma åt navigeringsmenyn längst ner och lämnar även alla portar lätt tillgängliga på telefonen!

Karl Lagerfeldt

Denna ikoniska stil har fått sätta prägel på deras kollektion av mobilskal. Skalen är designade i vågade färger och ger ett kaxigt men samtidigt lyxigt intryck.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Marvelle plånböckerna är snygga och praktiska, du kan fästa skal och fodral till varandra men även på andra metallytor såsom kylskåp, köksfläkt eller bilhållare, ett skal som blir din vän i vardagen.

ideal of sweden

Hos Mobello hittar du ett stort urval av mobilskal till iPhone XS från iDeal of Sweden. Kollektionerna består av tryck och material enligt de senastre trenderna i modevärlden. Skalen och fodralen är en del av något som kallas för “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra.

adidas originals

Nu kan du även köpa favoritmärket som mobilskal. Skalen är gjorda av ett semimjukt material som ger bra grepp. Fodralet skyddar runt hela telefonen och skyddar bra mot tapp samtidigt som telefonen är fortsatt slimmad även med skalet på.

Guess

Vi har ett stort utbud av moderiktiga skal från amerikanska Guess! Välj mellan flera olika stilar och färger. Du kan också välja om du vill ha ett vanligt skal eller hellre önskar en plånboksvariant med plats för kort på insidan.

-50%
-50%

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från RF är inte bara snygga, de har en inbyggt mjuk bumper som skyddar telefonen bra mot tappskador. Trycken hämtar insperation från världens olika modetrender och de ackopanjeras av snygga gulddetaljer.

Apple iPhone XS

Likt sin föregångare så har även iPhone XS en 5,8 tums OLED-skärm och rostfria sidor. Mobilen är väldigt lik iPhone X men har gjort en del förbättringar.

En av de större uppgraderingarna hittar man hos kameran. Med kameratekniken Smart HDR, en vidareutveckling av HDR, så kan kameran producera detaljrika bilder som kommer närmare dem bilder våra mänskliga ögon producerar. Tekniken tar ett par bilder och komponerar ihop dessa för att fånga detaljer som solsken och skuggor.

Apple antyder även att ansiktsigenkänningen, Face ID, har gjorts lite snabbare. Modellen finns i färgerna silver, rymdgrå och guld. Man kan dessutom välja ett lagringsutrymme på 64 GB, 256 GB eller hela 512 GB.

Mobilskal & fodral till iPhone XS

Vi på Mobello har ett stort utbud av mobilskal och plånboksfodral till Apples nya lyxmodell iPhone XS. Välj mellan en mängd olika mönster och färger för att sätta din personliga prägel på mobilen. Notera att skalen till iPhone XS kan vara 2mm större än själva mobilen men påverkar inte passformen på något negativt sätt.

iPhone XS är extra viktig att skydda eftersom telefonen är gjord nästan helt i glas, där glasbaksidan inte kan bytas. Skärmen är dessutom dyrare än tidigare modeller att byta. Ett mobilskal fungerar som ett utmärkt skydd och bör därför vara ett givet tillbehör för att hålla din iPhone i ett utmärkt skick. Vi rekommenderar även att du kombinerar skalet med ett skärmskydd i härdat glas för att undvika repor och överdrivna reparationskostnader.

Köp ett snyggt mobilskal som faller dig i smaken hos Mobello.

Typer av mobilskal

Hos Mobello kan du välja ur ett brett sortiment av mobilskal och plånboksfodral till din iPhone XS. Oavsett om du söker ett tunt skal, hårt, mjukt eller olika material som äkta skinn, gummi, trä, marmor etc. så är Mobello butiken för dig! Vi har också skal från rad olika varumärken som Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. Köp det bästa skalet till din iPhone XS med fri frakt hos Mobello i dag!