[/ux_banner]

almost nude

I denna kollektion hittar du skal som knappt märks. Skalen är extremt tunna och får din Galaxy S10 att kännas som namnet lyder “nästan naken”. Trots att skalen endast är några millimeter tjocka ger de ändå din telefon ett bra skydd samtidigt som den blir så nära naturlig som möjligt. Här hittar du flera olika färger, mönster och modeller så att du på ett enkelt sätt ska kunna hitta din favorit.

sassy case

Vill du ge din Galaxy S10 Plus ett kaxigt och snyggt utseende? Då är skalen i denna kollektion något för dig! Skalen och fodralen är moderna och designade i häftiga mönster och färger som får din telefon att blomstra. Kollektionen erbjuder skal som sticker upp något över kanten på din telefon vilket gör att de ger ett utmärkt skydd för din telefon och skärm utan att påverka navigeringen av telefonen.

Mobello Wallets

Här hittar du flera av våra favoriter när det kommer till mobilplånböcker. Med en smart mobilplånbok kan du samla alla dina kort, sedlar och ID-handlingar tillsammans med din telefon. På så sätt kan du lämna väskan hemma samtidigt som du ger ett utomordentligt bra skydd för både fram och baksida på din Galaxy S10 Plus. Välj din favorit här hos oss på Mobello!

ideal of sweden

Vi på Mobello erbjuder nu ett stort sortiment av skal och fodral från det populära märket iDeal of Sweden. Det praktiska med skalen/fodralen från iDeal of Sweden är att de är magnetiskt kompatibla till varandra vilket innebär att du lätt kan variera utseendet på din telefon. Skalen är även magiskt snygga och designade i färger och mönster hämtade från de senaste trenderna inom modevärlden. Med ett skal eller fodral ur denna kollektion gör du din telefon till en snygg modeaccessoar samtidigt som du ger din Galaxy S10 Plus ett bra skydd för både fram och baksida.

adidas originals

Adidas är ett välkänt modemärke som de flesta känner till. Nu erbjuder de även mobilskal designade med de ikoniska färgerna och ränderna. Skalen ger din Galaxy S10 Plus ett komplett skydd och det praktiska materialet gör att telefonen känns bra i handen och minskar risken för tappskador. Skalen är klassiskt snygga och finns i flera olika färger så att du lätt ska kunna hitta din favorit.

Guess

Guess är ett stort och välkänt amerikanskt modemärke som erbjuder allt från skor, väskor och nu även mobiltillbehör. Kollektionen erbjuder flera olika modeller av skal, mobilplånböcker och fodral i modemedvetna färger och mönster. De ger även din Galaxy S10 Plus ett strålande skydd för både fram och baksida. Med ett fodral ur denna kollektion kompletterar du stil med säkerhet på ett utmärkt sätt.

richmond & finch

Här hittar du Sveriges bäst skyddande modeskal. Richmond & Finch erbjuder en rad olika skal och fodral som är designade utifrån de senaste trenderna inom modevärlden. De är grymt snygga och hjälper dig att skydda din Galaxy S10 Plus med hjälp av den praktiska och inbyggda bumpern. Bumpern hjälper dig att skydda telefonen och absorberar stötar och smällar på ett effektivt sätt. Fodralen är även lyxigt dekorerade med detaljer i guld och ger din telefon ett klassiskt och elegant utseende.

iSuit by Sweden

Kollektionen iSuit by Sweden erbjuder unika skal designade i råa material som får din Galaxy S10 Plus att bli helt originell. Materialen som finns att välja bland är äkta marmor, trä och snäckskal, mm. Inte nog med att skalen är grymt snygga så erbjuder de även en mjukt skyddande inbyggd bumper som absorberar stötar och minskar risken för skador.

sparkles n’ flares

Sparkles N’ Flares erbjuder en kollektion med sprakande och snygga skal till din Galaxy S10 Plus. Skalen i denna kollektion är designade i tuffa mönster och dekorerade med glitter och stenar. De hjälper dig även att skydda din telefon på ett effektivt sätt. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

magnetica wallet

Med dessa smarta mobilplånböcker kan du samla dina tillhörigheter på samma ställe. Förutom att du kan förvara alla dina saker har vi i denna kollektion samlat de mobilblånböcker och skal som är magnetiskt kompatibla till varandra. Detta gör att du enkelt kan fästa och ta av mobilplånboken hur du själv önskar. Skalen är skapade i klassiska färger och går enkelt att byta ut till skal med samma funktion. Du hittar flera olika färger och modeller för att du enkelt ska hitta den som passar dig och din Galaxy S10 Plus bäst.

rock solid

Behöver din telefon ett extra bra skydd? Då hittar du rätt skal för din Galaxy S10 Plus i denna kollektion! Skalen är något tjockare än skalen i våra andra kollektioner men hjälper dig då även att skydda din telefon på bästa sätt. Trots tjockleken på skalen påverkar detta ej användandet och navigeringen av telefonen. Vi på Mobello hjälper dig att hitta rätt skal till din älskade telefon!

Contempo Case

Här hittar du skal i mjuk silikon som gör att din Galaxy S10 Plus känns bra i handen. Skalen är lyxiga och finns i flera olika färger och mönster. I och med att skalen ger dig ett bra grepp kring telefonen minskar därför risken för tappskador samtidigt som det hjälper dig att skydda den vid olyckor. Hitta din favorit hos oss på Mobello. f

Samsung Galaxy S10 Plus

Galaxy S10 Plus har en skärmstorlek på 6,4 tum och ger en mycket bra bild med sin AMOLED-skärm. Telefonen är skapad med en ram i lättmetall som ger en mjukt rundad och lyxig kant. Telefonen är tunnare och lättare än sin föregångare Galaxy S9 Plus och den erbjuder även ett mer kraftfullt batteri. Ytterligare en funktion med Galaxy S10 Plus är att den erbjuder hela fem stycken kameramoduler. Där tre kameror finns på baksidan och två framtill. Lagringen i Galaxy S10 Plus ligger på 128 GB, 512 GB eller 1 TB, samt plats för mikro-sd-kort på upp till 512 GB. Färgerna som finns att välja bland är prism white, prism black och ceramic black.

Samsung Galaxy S10 Plus erbjuder även fingeravtrycksläsare, ansiktsigenkänning, pulsmätare, trådlös laddning (qi, pma), skrivbordsläge och mycket mer. I och med att telefonen erbjuder en qi-kompatibilitet kan vi även rekommendera att du kompletterar din telefon med en smart och snygg trådlös laddare.

MOBILSKAL & FODRAL TILL Galaxy S10 Plus

Hos oss på Mobello hittar du skal och fodral till de flesta mobilerna. Vi har ett stort utbud med skal och fodral till din Samsung Galaxy S10 Plus. Du kan välja bland flera olika mönster och modeller och du hittar välkända märken såsom Karl Lagerfeld, Guess, iDeal of Sweden, Richmond & Finch, mm. För att komplettera skyddet av din telefon rekommenderar vi även att du investerar i ett glasskydd för att minska risken för repor och skärmskador. 

Hos oss är det svårt att endast hitta en favorit!

TYPER AV MOBILSKAL

Vi på Mobello erbjuder allt du behöver till din Galaxy S10 Plus. Här hittar du skal och fodral i olika material och modeller såsom äkta trä, marmor, gummi eller snäckskal. Vi hjälper dig att hitta din favorit!