[/ux_banner]

almost nude

Vill du att din telefon ska kännas så naturlig och simpel som möjligt? Då är skalen i kollektionen Almost Nude helt rätt för dig! Skalen i denna kollektion är tunna och känns helt naturliga samtidigt som du ger din Galaxy S8 Plus ett bra skydd. Dessa skal får din telefon precis som namnet låter att kännas nästan naken och så nära ett naturligt utseende som möjligt. Hitta det skal som skyddar din telefon som skyddar din telefon men känns helt naturligt!

sassy case

Här hittar du snygga och sexiga skal till din Galaxy S8 Plus. Med skalen i kollektionen Sassy Case får du din telefon att skyddas samtidigt som de är kaxigt snygga. Skalen finns i flera olika fräcka färger, mönster och varianter och du får din telefon att få ett nytt liv. Skalen i denna kollektion sticker upp något över skärmen och hjälper dig att skydda din skärm från att spricka. Hos oss på Mobello hittar du ditt grymt snygga skal!

Mobello Wallets

Med en smart mobilplånbok kan du samla alla dina tillhörigheter på samma ställe. I denna kollektion har vi samlat våra favoriter av mobiblpånböcker. Vi på Mobello älskar mobilplånböcker då du samlar alla saker på samma ställe samtidigt som du skyddar både fram och baksida av din Galaxy S8 Plus på bästa sätt. Här hittar du din favorit!

ideal of sweden

Nu hittar du flera olika skal och fodral från det välkända märket iDeal of Sweden hos oss på Mobello. Här hittar du skal och fodral som är magnetiskt kompatibla och utformade efter “the iDeal Concept”. Därför kan du praktiskt mixa och matcha hur du än önskar. Skalen och fodralen hjälper dig även att skydda din Galaxy S8 Plus på bästa sätt samtidigt som de är grymt snygga. De är designade efter de senaste modetrenderna i världen och är snyggt dekorerade med detaljer i glänsande guld. Här hittar du de senaste favoriterna från iDeal of Sweden.

adidas originals

Nu hittar du flera olika skal och fodral från det välkända märke Adidas Originals. Skalen i denna kollektion är snygga och skapade utifrån deras ikoniska och traditionella design med ränder och färger. Skalen får din Galaxy S8 Plus ett snyggt utseende samtidigt som de ger din telefon ett bra skydd. Mobello erbjuder alla dina favoriter i kollektionen!

Guess

Vi på Mobello erbjuder nu även skal och fodral från det kända modemärket Guess. Här hittar du skal och fodral som ger din Galaxy S8 Plus en unik och snygg stil. Skalen hämtar sin inspiration från de senaste trenderna på catwalken. Fodralen i denna kollektion ger din telefon ett komplett skydd samtidigt som de är grymt snygga. Hitta din favorit här!

richmond & finch

Med skalen i kollektionen från Richmond & Finch ger du din Galaxy S8 Plus ett utomordentligt bra skydd samtidigt som de är snygga och moderiktiga. Skalen och fodralen erbjuder en mjukt skyddande bumper som hjälper dig att minska risken för skador. De är även lyxigt dekorerade med detaljer i guld som ger telefonen det där lilla extra. Ge din telefon det som den verkligen är värd!

iSuit by Sweden

Här hittar du skal och fodral utformade i råa och naturliga material. Nu hittar du skal i äkta trä, marmor och snäckskal, mm som får din telefon att bli helt unik. De hjälper även dig att skydda din telefon på ett effektivt sätt med en inbyggd bumper som absorberar stötar och smällar. Hos oss på Mobello hittar du en naturlig och unik favorit som skyddar din Galaxy S8 Plus på bästa sätt!

sparkles n’ flares

Med ett skal ur kollektionen Sparkles N’ Flares får du ett roligt och glädjefyllt skal som samtidigt hjälper dig att skydda din Galaxy S8 Plus. Skalen i denna kollektion är designade i olika stenar, glitter och mönster som passar dig som gillar glamor. Finn din sprakande favorit hos oss på Mobello!

magnetica wallet

I denna kollektion har vi sparat alla våra smarta skal och fodral med en magnetisk kompatibilitet. Detta gör att du kan variera din Galaxy S8 Plus och välja när du vill använda den praktiska mobilplånboken eller endast använda det klassiska skalet. Här hittar du flera olika färger och mönster så att du lätt ska hitta det som passar dig.

rock solid

Dessa skal hjälper dig att skydda din Galaxy S8 Plus på ett högklassigt sätt. Som namnet lyder är skalet hårt som en klippa och skyddar din telefon från oväntade skador och sprickor. I och med att skalen ger telefonen ett extra bra skydd innebär det även att de är något tjockare än andra skal. Detta påverkar dock inte smidigheten eller navigationen av telefonen. Nu hittar du flera olika färger och mönster som passar din telefon bäst.

Contempo Case

Med ett skal i mjuk silikon får du ett bra skydd för din telefon samtidigt som det känns bra i handen. Här hittar du flera olika fäger och mönster av skal så att du lätt kan hitta det som passar dig bäst. Med ett skal ur denna kollektion skyddar du din Galaxy S8 Plus från repor och krosskador samtidigt som de känns lyxiga.

Samsung Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 Plus har fått en skärmstorlek på 6,2 tum, vilket skiljer sig mycket från de föregående modellerna. Precis som med Galaxy S8 så är skärmen så mycket större genom att displayen sträcker sig längre ut på sidorna. Batterikapaciteten är på 3500 mAh och RAM-minnet kan du välja mellan antingen 4GB eller 6GB, medan internminnet kan vara på 64GB eller 128GB. Den främre kameran är uppgraderad till 8MP och den bakre kameran är på 12MP.

MOBILSKAL & FODRAL TILL Galaxy S8 Plus

Mobello har ett stort utbud av mobilskal och mobilfodral till Samsung Galaxy S8 Plus. Välj bland olika mönster och färger för att matcha just din stil.

Ett mobilskal hjälper din mobil att hålla sig i ett bra skick genom att agera som ett utmärkt skydd mot repor och smällar. För att få ett heltäckande skydd så rekommenderar vi även ett skärmskydd i härdat glas. Ta en titt igenom vårt utbud och se ifall något utav våra trendiga skal faller dig i smaken.

Om olyckan trots allt skulle vara framme hjälper vi på Mobello dig att reparera din telefon till ett bra pris. 

Vi på Mobello hjälper dig med din Galaxy S8 Plus!

TYPER AV MOBILSKAL

Vi på Mobello erbjuder allt du behöver till din Galaxy S8 Plus. Här hittar du skal och fodral från de största och mest välkända märkena såsom Guess, Adidas, iDeal of Sweden, mm. Finn din favorit hos oss på Mobello!