[/ux_banner]

almost nude

Letar du efter ett skal som är naturligt och knappt märks? Då är skalen i kollektionen Almost Nude perfekt för dig. Som namnet låter erbjuder kollektionen skal och fodral där det känns som telefonen är nästintill naken. Skalen är tunna och ger din Galaxy S8 ett naturligt utseende samtidigt som det hjälper dig att skydda den på ett effektivt sätt. Vi erbjuder olika färger och varianter och hjälper dig att hitta din favorit i kollektionen här!

sassy case

Mobello erbjuder nu en helt unik kollektion av skal och fodral som är kaxiga och snygga. Dessa skal ger din Galaxy S8 en helt ny och mer stilren attityd samtidigt som de hjälper dig att skydda din telefon. Här hittar du flera olika fräcka mönster och färger och får din telefon att sticka ut ur mängden. Skalen är utformade med en praktisk kant som går upp något över skärmen och hjälper dig därför att skydda telefonens fram och baksida. Hitta din fräcka favorit här!

Mobello Wallets

Letar du alltid efter vart du gjort av dina kort och sedlar? Med en smart mobilplånbok kan du enkelt spara dina tillhörigheter på samma ställe. I denna kollektion hittar du flera olika mobilplånböcker i flera olika färger och mönster så att du lätt hittar den som du gillar bäst. En mobilplånbok hjälper dig inte bara att samla dina saker på samma ställe utan hjälper dig även att skydda både fram och baksida på din Galaxy S8.

ideal of sweden

Vi på Mobello erbjuder flera olika produkter från det populära märket iDeal of Sweden. Här hittar du skal och fodral som får din Galaxy S8 att bli stilfull och modern. Skalen och fodralen är utformade efter deras egna innovation “The iDeal Concept” vilket innebär att skal och fodral är magnetiskt kompatibla till varandra och går att variera hur man själv önskar. Skalen hjälper dig att skydda din telefon samtidigt som de hämtar inspiration för mönster och tryck från de senaste trenderna i modevärlden. Dessutom är skalen/fodralen snyggt dekorerade med lyxiga detaljer i guld/metall.

adidas originals

Vill du ha ett skal som matchar vid alla tillfällen? Då är skalen från Adidas Originals rätt för dig och din Galaxy S8. Skalen i denna kollektion är skapade utifrån Adidas tidlösa design med samma färger och ränder som kännetecken. Skalen skyddar din telefon samtidigt som de hjälper dig att minska risken för fall då greppförmågan är mycket god. Finn din coola variant hos oss på Mobello!

Guess

Med ett skal från den kända modejätten Guess kommer du ge din Galaxy S8 ett helt nytt liv. Guess erbjuder skal och fodral där de hämtat sin inspiration från de största modestäderna i världen. Här kan du hitta flera olika varianter och utseenden som får din telefon att vara modern och stilfull. Skalen hjälper dig att skydda både din fram och baksida på telefonen och finns från skal till mobilplånböcker så att du på ett enkelt sätt ska hitta den som passar dig bäst.

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder moderiktiga skal som ger din Galaxy S8 ett högklassigt skydd. Skalen och fodralen i denna kollektion är designad efter de senaste modetrenderna samt är utrustade med en mjukt skyddande bumper som räddar din telefon från skador och olyckor. Fodralen finns i flera olika modeller och är dekorerade med snygga detaljer i guld. I denna kollektion hittar du ett skal som får din Galaxy S8 att få ett helt nytt liv.

iSuit by Sweden

I denna kollektion finner du skal och fodral i naturliga material såsom snäckskal, trä eller äkta marmor. Denna kollektion är helt magiskt snygga och du ger din Galaxy S8 ett helt unikt utseende. Skalen hjälper dig även att skydda telefonen från sprickor och tappskador med hjälp av en kraftfull inbyggd bumper som absorberar stötar på ett effektivt sätt.

sparkles n’ flares

Med ett skal ur kollektionen Sparkles N’ Flares ger du din telefon det där lilla extra. Skalen i denna kollektion är designade i flera olika färger, glitter och dekorerade med vackra stenar som gör att din Galaxy S8 får ett helt unikt utseende samtidigt som det hjälper dig att skydda telefonen.

magnetica wallet

Skalen i kollektionen Magnetica Wallet erbjuder flera olika mobilplånböcker och skal som är magnetiskt kompatibla till varandra. Detta gör att du enkelt kan välja hur du vill ha din telefon utifrån olika tillfällen. Den praktiska mobilplånboken gör att du kan samla sedlar och kort på samma ställe som telefonen samtidigt som det skyddar både fram och baksida på din telefon. Här hittar du flera olika färger, mönster och material så att du lätt kan hitta din favorit.

rock solid

Skalen i denna kollektion hjälper dig som ofta tappar din telefon. Skalen är något tjockare än andra skal men skyddar därför desto bättre vid olyckor och fall. De hjälper dig att skydda telefonen på ett proffsigt sätt samtidigt som de inte får den att kännas otymplig eller tung. Hos oss på Mobello hittar du flera olika färger och modeller av skal och fodral som hjälper dig att skydda din Galaxy S8.

Contempo Case

Vill du ha ett skal som är mjukt och känns bra i handen? Då är skalen i denna kollektion något för dig! skalen är designade i mjukt silikon och gör att du får ett bra grepp kring din Galaxy S8 samtidigt som de är snygga och lyxiga. Skalen hjälper dig även att skydda din telefon från repor och krosskador och finns i flera olika färger och mönster.

Samsung Galaxy S8

Även om skärmstorleken på Galaxy S8 är 5,8 tum så är inte mobilen särskilt större än Galaxy S7. Anledningen för detta är att displayen sträcker sig längre ut på sidorna. Med RAM-minne på 4GB och internminne på 64GB så är detta en klar förbättring. Den främre kameran är uppgraderad till 8MP och den bakre kameran är på 12MP. Batterikapaciteten ligger på 3000mAh.

Till skillnad från de föregående modellerna så har Samsung bestämt att inte ge ut någon edge-modell och istället ha edge på både Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus. Något annat som är förändrat är att sensorn för fingeravtryck är flyttad från den nedre delen av framsidan till baksidan av telefonen bredvid kameran.

MOBILSKAL & FODRAL TILL Galaxy S10

Hos Mobello hittar du ett brett sortiment av mobilskal och mobilfodral till Samsung Galaxy S8. Välj din favorit bland fina färger och mönster.

Ett mobilskal skyddar din mobil mot repor och smällar så att du slipper vara överdrivet rädd om din mobil. Vi rekommenderar även ett glasskydd i härdat glas som komplement till ditt mobilskal för att skydda mot eventuella sprickor. Ge din mobil ett snyggt lyft med våra stiliga mobilskal! 

Om olyckan trots allt skulle vara framme hjälper vi dig givetvis med reparationen. Hos oss kan du enkelt lämna in din telefon i någon av våra butiket och få den reparerad snarast möjligast.

Vi på Mobello hjälper dig med din Galaxy S8!

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello kan du hitta allt till din Galaxy S8. Vi erbjuder skal och fodral från de största märkena såsom Guess, iDeal of Sweden, Adidas samt Richmond & Finch, mm. Du hittar även flera olika modeller och material så att du på det lättaste sättet ska hitta det som passar dig och din telefon bäst!