[/ux_banner]

almost nude

Med ett skal ur kollektionen Almost Nude får du ett skal gjort i hårdare eller mjukare material. Skalen är endast några millimeter tjocka och ger din Galaxy S9 Plus ett helt naturligt och stilrent utseende. Här hos oss på Mobello hittar du flera olika färger och varianter som passar din telefon!

sassy case

Genom att beställa ett skal ur kollektionen Sassy Case ger du din Galaxy S9 Plus en kaxig och läcker look. Skalen i denna kollektion är designade i olika mönster, färger och material som ger din telefon en attityd som är svår att motstå. De hjälper även din telefon att skyddas vid olyckor på ett effektivt sätt. Skalen är designade med en kant som sticker upp något och även ger din display ett bra skydd och minskar risken för att skärmen ska spricka. Hos oss på Mobello hittar du din kaxiga favorit!

Mobello Wallets

Vi på Mobello älskar alla typer av mobilplånböcker! De är praktiska, smarta och riktigt snygga. Med hjälp av en mobilplånbok kan du skydda din Galaxy S9 Plus på ett effektivt sätt samtidigt som du kan samla alla dina kort, sedlar och ID-handlingar på samma ställe. Här hos oss hittar du flera olika modeller av mobilplånböcker och du kan lätt hitta den som passar dig och din telefon bäst.

ideal of sweden

På Mobello hittar du nu även skal och fodral från det välkända märket iDeal of Sweden. Produkterna som finns i iDeal of Swedens sortiment är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket innebär att skal och fodral är magnetiskt kompatibla till varandra. På så sätt kan du enkelt mixa och matcha hur du själv önskar. I sortimentet hittar du snygga skal som hämtat sin inspiration från de senaste modetrenderna i världen men även stilrena mobilplånböcker och fodral som gör att du enkelt kan samla alla dina tillhörigheter på samma ställe. Välj ut dina favoriter hos oss på Mobello och ge din Galaxy S9 Plus det som den förtjänar!

adidas originals

Nu erbjuder vi på Mobello även skal och fodral från populära och ikoniska varumärket Adidas Originals. Skalen är designade utifrån Adidas ikoniska och tidlösa stil med färger och de välkända ränderna. Skalen hjälper dig att skydda din Galaxy 9S Plus och hjälper dig även att få ett bra grepp kring telefonen. Hitta din favorit här hos oss på Mobello och beställ redan idag!

Guess

Vill du ge din Galaxy S9 Plus det där lilla extra? Nu hittar du skal och fodral från det stora amerikanska modemärket Guess hos oss på Mobello! Här hittar du skal och fodral som har hämtat sin inspiration från de senaste trenderna på catwalken. Skalen är moderiktiga och praktiska då de hjälper dig att skydda din telefon på bästa sätt. Finn din favorit ur sortimentet från Guess redan idag!

richmond & finch

Ge din Galaxy S9 Plus det som den verkligen är värd! Richmond & Finch erbjuder Sveriges bäst skyddande modeskal. Skalen är både grymt snygga och hjälper dig att skydda din telefon på bästa sätt. De erbjuder även en inbyggd skyddande bumper som skyddar din telefon 360°. Skalen från R&F är även snyggt dekorerade med lyxiga detaljer i guld. Leta rätt på din favorit här hos oss på Mobello redan idag!

iSuit by Sweden

Hos oss på Mobello finns det något för alla smaker. Vill du skydda din telefon med klassiska och naturliga material? Då är kollektionen iSuit by Sweden något för dig! Skalen i denna kollektion är designade i råa helt naturliga material såsom äkta trä, marmor eller snäckskal, mm. Med hjälp av ett skal i denna kollektion gör du utseendet på din Galaxy S9 Plus helt unikt och vackert. De är även utformade med en mjukt inbyggd bumper som skyddar din telefon mot stötar och fall. Naturligtvis hittar du din naturliga favorit hos oss på Mobello!

sparkles n’ flares

Vill du ge din telefon en tuffare attityd? Då är skalen i kollektionen Sparkles N’ Flares något för dig. Skalen är kaxiga och designade med glitter och glamour. Här hittar du flera olika stenar, glitter och färger som piggar upp vardagen för de allra flesta. Dessa skal hjälper dig att skydda din telefon samtidigt som de är galet snygga!

magnetica wallet

Med en smart och praktiskt mobilplånbok kan du lämna väskan hemma. Nu hittar du flera av våra favoriter när det kommer till mobilplånböcker. Med de smarta fodralen i kollektionen Magnetica Wallet kan du även enkelt välja när du vill använda telefonen som den är eller tillsammans med mobilplånboken. I kollektionen har vi samlat de skal och mobilplånböcker som är magnetiskt kompatibla till varandra och gör det möjligt för dig att variera utseendet på din telefon. Fodralen är snygga, praktiska och hjälper dig att skydda din Galaxy S9 Plus på bästa sätt.

rock solid

Här hittar du skal om du vill skydda din Galaxy S9 Plus på bästa sätt! Skalen i kollektionen Rock Solid är som namnet lyder stenhårda och hjälper dig att skydda din telefon från skador. Skalen är något tjockare än skalen i våra andra kollektioner men hjälper därför bättre att skydda din telefon utan att bli för otymplig och tung. Ge din telefon det bästa skyddet med ett skal från denna kollektion!

Contempo Case

I denna kollektion har vi samlat de skal som är skapade i en lyxig och hållbar silikon. Skalen gör att du får ett bra grepp kring din Galaxy S9 Plus samtidigt som de skyddar den vid eventuella olyckor. Här hittar du flera olika färger och mönster så att du på ett lätt sätt ska hitta din favorit!

Samsung Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 Plus har fått en skärmstorlek på 6,2 tum, jämfört med 5,8 tum mot Galaxy S9. Man har även lyckats få plats med ännu en 12MP på baksidan som förbättrar kvaliteten på bilderna, speciellt vid inzoomning. RAM-minnet ligger på 6GB och även här kan man välja internminne mellan 64GB, 128GB eller 256GB. Batterikapaciteten är utökad till 3500mAh, även om Galaxy S9 Plus är större så är skillnaden i batteri en klar förbättring som håller batteriet vid liv längre.

MOBILSKAL & FODRAL TILL Galaxy S9 Plus

Mobello har ett stort utbud av mobilskal och mobilfodral till Samsung Galaxy S9 Plus. I lagret har vi skal med vackra färger och trendiga mönster.

Repor och andra otrevligheter är oundvikligt i längden. Med ett mobilskal så slipper du dessa tråkiga skador samtidigt som du bibehåller din mobil i ett gott skick. Vi rekommenderar dessutom att du köper ett glasskydd för att din mobil ska få ett heltäckande skydd. Låt skydden ta smällen istället för onödiga reparationskostnader. Om nu olyckan ändå skulle vara framme hjälper vi dig givetvis att reparera din älskade telefon.

Ge din mobil ett nytt och stiligt utseende samtidigt som du gör dess välmående en stor tjänst!

TYPER AV MOBILSKAL

Här hos oss Mobello kan du hitta flera olika skal och fodral till din älskade Galaxy S9 Plus. Här kan du finna skal och fodral från flera välkända märken såsom Adidas, iDeal of Sweden, Guess, mm.

 Hitta din favorit och beställ redan idag med fri frakt!