[/ux_banner]

almost nude

När du beställer ett skal ur kollektionen Almost Nude får du ett så naturligt skal som möjligt. Vill du ha ett skal som inte syns? Då är skalen i kollektionen Almost Nude rätt för dig och din Galaxy S9! Skalen finns i både hårdare eller mjukare material och är dessutom endast några millimeter tjocka vilket gör att din telefon känns helt naturlig. Hos oss på Mobello finns det populära skalen i flera olika färger och modeller. Hitta din favorit redan idag!

sassy case

Vill du ha ett kaxigt skal som utstrålar stil och attityd? Skalen i kollektionen Sassy case är precis vad din Galaxy S9 behöver. Kollektionen erbjuder skal i olika färger, material och mönster så att du lätt ska hitta din favorit. De är även skapade för att på ett effektivt sätt skydda din telefon med en kant som sticker upp något och hindrar baksida, men även displayen från sprickor.

Mobello Wallets

Vi på Mobello erbjuder flera olika typer av snygga mobilplånböcker till din Galaxy S9. Med hjälp av en smart mobilplånbok får du möjlighet att skydda din telefon på ett effektivt sätt samtidigt som du kan samla alla dina tillhörigheter på samma ställe. En mobilplånbok hjälper dig att skydda både fram och baksida på din telefon på ett naturligt sätt och ger dig även ett bra grepp kring din telefon. Här hos oss på Mobello hittar du enkelt din favorit!

ideal of sweden

Här hos oss på Mobello hittar du flera olika skal och fodral från välkända märket iDeal of Sweden. Skalen är snygga och moderiktiga samtidigt som de skapar sina skal och fodral efter sitt eget koncept “The iDeal Concept” vilket innebär att skal och fodral är magnetiskt kompatibla till varandra. På så sätt kan du enkelt variera din look på din telefon och välja när du vill använda den praktiska mobilplånboken eller endast använda det snygga skalet. Nu kan du välja och mixa hur du själv önskar!

adidas originals

Nu hittar du flera olika skal från det välkända och ikoniska märket Adidas Originals. Skalen är utformade med Adidas historiska färger och ränder och ger din telefon en tidlös stil. De är skapade för att skydda din Galaxy S9 på bästa sätt samtidigt om de är grymt snygga! På Mobello hittar du enkelt din favorit!

Guess

På Mobello hittar du nu produkter från det välkända amerikanska märket Guess. I kollektionen från Guess hittar du skal och fodral som är moderiktiga och skyddar din telefon på bästa sätt. Här hittar du skal som är designade utifrån de senaste trenderna i modevärlden samtidigt som du skyddar din telefon. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

richmond & finch

Mobello erbjuder nu moderiktiga och skyddande skal från Richmond & Finch. Richmond & Finch är kända för att erbjuda några av Sveriges bäst skyddande modeskal. Serien erbjuder flera olika skal och fodral i mönster och färger som följer de senaste trenderna i modevärlden och vi på Mobello kan nu erbjuda ett stort urval ur deras sortiment. Skalen skyddar din Galaxy S9 på ett effektivt sätt och erbjuder även lyxiga detaljer i guld. Med ett fodral från Richmond & Finch får du det snyggaste valet bland dina vänner och du hittar enkelt din favorit hos oss på Mobello!

iSuit by Sweden

Här hos oss på Mobello hittar du enkelt något i din smak. I kollektionen iSuit by Sweden hittar du skal i helt naturliga material och du kan välja bland äkta trä, marmor eller varför inte snäckskal? Fodralen är uppbyggda med en skyddande bumper som absorberar stötar och smällar på ett effektivt sätt och hjälper dig att skydda din Galaxy S9 mot skador. Finn din favorit hos oss på Mobello!

sparkles n’ flares

Skalen i denna kollektion är snygga och kaxiga och passar den som vill ha något alldeles extra. I kollektionen Sparkles N’ Flares hittar du skal och fodral i olika stenar, diamanter och mönster med glitter i olika färger. Dessa skal passar den som vill skydda sin Galaxy S9 på ett bra sätt samtidigt som de ger din telefon en unik och cool look. Hitta din sprakande favorit hos oss på Mobello!

magnetica wallet

Vill du ha en snygg och praktisk mobilplånbok till din Galaxy S9? Då har du hittat rätt! Vi på Mobello erbjuder en stor kollektion med olika mobilplånböcker med en smart magnetisk kombination, vilket gör att du enkelt kan variera utseendet på din telefon. Med den praktiska magnetiska funktionen kan du enkelt fästa skalet till plånboken och lika enkelt ta bort den. På så sätt kan du välja när du vill ha plånboken eller endast använda det enkla men stilfulla skalet. Vi hjälper dig att hitta din favorit hos oss på Mobello!

rock solid

Nu hittar du skalet som skyddar din Galaxy S9 på det bästa sätt. Skalen i kollektionen Rock Solid är något tjockare än skalen i våra andra kollektioner vilket även gör att skyddet blir mer komplett. Med ett skal från kollektionen Rock Solid kan du enkelt undvika dyra reparationskostnader och hålla din telefon skyddad vid oväntade olyckor. Skydda din telefon på bästa sätt med ett skal från kollektionen Rock Solid!

Contempo Case

Skalen i kollektionen Contempo Case erbjuder hållbarhet och lyx, tillverkade i en mjuk silikon som gör att din Galaxy S9 känns bra i handen. Med hjälp av det grepp du får kring telefonen minskar risken för att tappa den och riskera oväntade skador. Skalen är även snygga och ger din telefon ett komplett skydd. Här hittar du din favorit!

Samsung Galaxy S9

Galaxy S9 ser till utseendet ut som Galaxy S8, men kollar man närmare ser man vad det är för skillnader. Man har nu flyttat sensorn för fingeravtryck under den bakre kameran, som är på 12MP. Frontkameran är på 4MP. Knapparna har blivit lite större och flyttats uppåt så att man ska undvika att trycka fel. Glaset på skärmen har gjorts tjockare och ramen är uppgraderad, vilket betyder att telefonen är mer stöttålig. Men skärmen är fortfarande på 5,8 tum. Galaxy S9 har ett RAM-minne på 4GB och internminne på antingen 64GB, 128GB eller 256GB. Batterikapaciteten ligger på 3000mAh.

MOBILSKAL & FODRAL TILL Galaxy S9

Hos Mobello hittar du ett brett sortiment av mobilskal och plånboksfodral till Samsung Galaxy S9. Med en mängd olika färger och snygga modeller så har vi något för alla.

Utan ett mobilskal så är det väldigt lätt att mobilen slits ut snabbt med diverse repor och smällar. Ett skal är därför en billig lösning som istället tar smällarna och reporna åt dig så att din mobil håller sig i toppskick. Vi rekommenderar även ett skärmskydd i härdat glas för att ge din mobil de bästa förutsättningarna till att förhindra eventuella sprickor. Om olyckan trots allt skulle vara framme hjälper vi dig givetvis att reparera din telefon. 

I sortimentet finner du allt från hårda, stötsäkra mobilskal till eleganta mobilfodral så att du kan lämna plånboken där hemma. Med några av marknadens trendigaste skal så hoppas vi att du hittar skalet som passar just dig och din personlighet hos oss.

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello hittar du flera typer av skal till din Samsung Galaxy S9. Vi erbjuder flera olika skal, fodral och tillbhör från välkända märken så som Guess, iDeal of Sweden, Adidas och Richmond & Finch, mm.. 

Här hittar du enkelt din favorit! Beställ redan idag och få fri frakt!