[/ux_banner]

almost nude

Vill du hålla din Huawei P20 hel men samtidigt inte täcka eller dölja utseendet på telefonen? Då är skalen i denna kollektion något för dig! I denna kollektion hittar du skal som är tunna men samtidigt hjälper dig att skydda din telefon. Skalen är endast några millimeter tjocka och ger ett naturligt utseende. Du kan välja bland flera olika färger, mönster och modeller. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

sassy case

Med ett skal i kollektionen Sassy Case kan du ge din Huawei P20 ett bra skydd samtidigt som du ger den en kaxig look. Skalen är designade i flera olika tuffa mönster och färger och ger din telefon det där lilla extra. Fodralen är även utformade med en kant som går upp något över skärmen och på så sätt hjälper dig att skydda displayen från sprickor och krosskador.

Mobello Wallets

I kollektionen Mobello Wallets har vi samlat flera olika mobilplånböcker i flera olika färger och modeller. Med en praktiskt mobilplånbok får du plats för kort och sedlar och samlar allt på samma ställe. Fodralen erbjuder flertalet fack för förvaring och finns i flera olika mönster. De hjälper dig även att skydda både fram och baksida på din Huawei P20 och minskar risken för skador. Här hittar du den som passar dig och din telefon bäst.

ideal of sweden

Alla som tycker om mobilskal har säkert hört talas om dessa populära skal från iDeal of Sweden. I kollektionen från iDeal of Sweden hittar du skal, fodral och mobilplånböcker med en smart magnetisk kompatibilitet. Detta gör att man kan mixa och matcha hur man själv önskar. Fodralen är designade efter de senaste trenderna i modevärlden och dekorerade med snygga guldiga detaljer. Hos oss på Mobello hittar du lätt de skal som passar dig och din Huawei P20 bäst.

adidas originals

Nu erbjuder vi på Mobello dig skal och fodral från det välkända märket Adidas Originals. Här hittar du skal till din Huawei P20 utformade med de ikoniska och traditionella ränderna och färgerna som kännetecknar Adidas. Skalen hjälper dig även att skydda din telefon samtidigt som de ger ett bra grepp och minskar risken för att tappa den.

Guess

Nu hittar du skal och fodral från det amerikanska modemärket Guess. Fodralen i kollektionen från Guess är tidlöst snygga och klassiska och hjälper dig att skydda din Huawei P 20 på ett praktiskt sätt. Här hittar du flera olika färger, modeller och mönster för att du på enklast sätt ska hitta det som passar dig och din telefon bäst.

richmond & finch

Här hittar du Sveriges bäst skyddande modeskal! Richmond & Finch erbjuder flera olika skal, fodral och mobilplånböcker med en inbyggt skyddande bumper. Bumpern hjälper dig att skydda hela din telefon från krosskador och repor samtidigt som de är galet snygga. Skalen är designade i mönster och färger som följer de senaste trenderna i världen. Med ett skal från Richmond & Finch blir din Huawei P20 en snygg modeaccessoar som kompletterar din look. De är även snyggt detaljerade med guldiga detaljer.

iSuit by Sweden

Ge din Huawei P20 ett skal som är helt unikt och skapat i naturliga material. I kollektion iSuit By Sweden har vi samlat de skal och fodral som är designade med helt råa material såsom äkta trä, snäckskal eller marmor, mm. Skalen är även utformade med en mjukt skyddande bumper som hjälper dig att skydda din telefon från sprickor och krosskador om olyckan skulle vara framme. Här hittar du din naturliga favorit!

sparkles n’ flares

Nu har vi samlat en kollektion med flera glada och kaxiga skal som passar dig som vill ge din telefon något utöver det vanliga. Skalen i denna kollektion är dekorerade med olika färger av glitter, stenar och mönster och ger din Huawei P20 en helt unik stil. Skalen hjälper dig även att skydda din telefon från repor och sprickor på ett bra sätt. Hitta din glittriga favorit här hos oss på Mobello!

magnetica wallet

I kollektionen Magnetica Wallet har vi samlat alla de skal och mobilplånböcker som erbjuder en praktisk magnetisk kompatibilitet. Detta gör att du enkelt kan fästa eller ta bort mobilplånboken hur du själv önskar. Det som är praktiskt med dessa fodral är att du enkelt kan variera din Huawei P20 hur du själv önskar samtidigt som du skyddar både fram och baksida på din telefon. Här hittar du flera olika färger och mönster så att du lätt ska hitta den som passar dig och din telefon bäst.

rock solid

I denna kollektion hittar du skal som skyddar din telefon på bästa sätt. Skalen är någon tjockare än andra skal men hjälper dig även att minska risken av skador från olika olyckor. Trots tjockleken på skalen påverkar detta självklart ej användandet av telefonen. Hos oss på Mobello hittar du flera olika skal i färger och mönster som hjälper dig att skydda din Huawei P20 på ett utomordentligt sätt.

Contempo Case

Här hittar du skal i lyxig silikon som gör att din Huawei P20 känns bra i handen och minskar risken för att tappa den. Skalen finns i flera olika färger och mönster och hjälper dig att skydda din telefon vid fall. Finn din favorit i kollektionen Contempo Case hos oss på Mobello!

Huawei P20

Telefonen erbjuder en skärmstorlek på 5,8 tum och en högfungerande LCD-skärm. Huawei P20 är utrustad med två Leica-kameror på baksidan och en selfie-kamera på framsidan. Företaget Huawei har ett samarbete med ikoniska kamera-företaget Leica vilket innebär att kameran är unikt utvecklad och oerhört bra. Lagringen på Huawei P20  ligger på 128 GB.

MOBILSKAL & FODRAL TILL HUAWEI P20

Mobello erbjuder flera olika skal och fodral till din Huawei P20. Vi har skal från olika kända varumärken såsom Guess, Richmond & Finch, iDeal of Sweden, mm. Med ett skal från oss på Mobello kan du minska risken för skador på din telefon och undvika dyra reparationskostnader. Om olyckan ändå skulle vara framme hjälper vi dig att reparera din telefon till ett schysst pris. Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt skal med ett glasskydd för att minska risken för repor och krosskador på din display.

Hitta ditt favoritskal hos oss på Mobello! 

TYPER AV MOBILSKAL

Här på Mobello erbjuder vi dig allt som du behöver till din Huawei P20. Vi erbjuder skal och fodral i flera olika material såsom trä, marmor, snäckskal, mm. Du hittar även flera olika mönster och färger så att du lätt kan hitta din favorit. Hitta det rätta skalet för dig och din telefon idag och beställ med fri frakt!