Hem | Mobilskal- iPhone 11 Pro Max

Mobello Essentials

Här har vi en kollektion som samlar tunna skal som endast är några millimeter tjocka och gör att din telefon känns helt naturlig. Skalen är tunna samtidigt som de ger dig ett perfekt skydd för din iPhone 11 Pro Max. Nu har vi på Mobello fått in flera nya färger och mönster av skal i den populära kollektionen Mobello Essentials. Med skalen behåller du telefonens naturliga skönhet samtidigt som den ger ett bra skydd. Hitta din favorit redan idag!

sassy case

Nu hittar du flera olika skal och fodral i denna heta kollektion som vi valt att kalla Sassy Case. Anledningen till namnet är att vi samlat alla våra kaxigaste skal i denna kollektion. Skalen är snygga och moderna i mönster som följer de senaste trenderna i modevärlden och ger din iPhone 11 Pro Max ett nytt liv. Skalen hjälper dig även att skydda din telefon på ett tryggt sätt och erbjuder en högre kant som skyddar din skärm från sprickor. På Mobello hittar du rätt skal för din telefon!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Mobello Wallets

I denna kollektion har vi samlat några av våra praktiska mobilplånböcker. Med en smart mobilplånbok får du plats för sedlar och kort samtidigt som du kan lämna din väska hemma. Du kan på ett praktiskt sätt samla alla dina tillhörigheter tillsammans med din iPhone 11 Pro Max samtidigt som de skyddar både fram och baksida på din telefon. Nu har vi samlat flera olika färger och mönster så att du enkelt ska hitta en favorit.

iSuit by Sweden

Med ett skal i denna kollektion blir din iPhone 11 Pro Max både häftig och unik. Skalen i denna kollektion är gjorda i naturliga material såsom äkta marmor eller snäckskal. Genom en inbyggd och mjuk bumper skyddas telefonen även vid fall och olyckor. Här hittar du något som ger din telefon det där lilla extra.

magnetica wallets

Mobello erbjuder smarta plånboksfodral till din iPhone XS Max där skalet inuti fodralet är avtagbart och kan användas utan fodralet. Med Magnetica Wallets får du möjligheten att välja när du endast vill använda dig av skalet eller kombinera med att använda den praktiska mobilplånboken.

Contempo Case

Mobello erbjuder en kollektion med skal i semimjukt silikon som samtidigt behåller en lyxig känsla. Skalen skyddar din iPhone XS Max samtidigt som de erbjuder ett bra grepp för att minska risken att tappa telefonen. Kollektionen erbjuder skal vars kant sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därför även displayen från sprickor vid olyckor, samtidigt som man fortfarande lätt kan navigera och komma åt alla portar på telefonen.

Karl Lagerfeldt

Våra exklusiva Karl Lagerfeldt skal hjälper dig även att skydda din telefon på ett utmärkt sätt. Hos oss hittar du din unika favorit!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Här hittar du skal och fodral som är designade i veganvänliga material med en magnetisk funktion

ideal of sweden

Mobello erbjuder ett stort urval av mobilskal, fodral och mobilplånböcker till till Iphone XS Max från iDeal of Sweden. Skalen och plånböckerna är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra. Med en mobilplånbok samlar du praktiskt allt du behöver på samma ställe. Kollektionerna följer material och tryck från de senaste trenderna.

adidas originals

Nu erbjuder Mobello skal från Adidas Originals till din Iphone XS Max. Skalen är skapade för att ge ett bra grepp samt erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din Iphone XS Max vid tapp samt känns bra i handen.

Guess

Mobello erbjuder även moderiktiga skal och fodral från amerikanska modemärket Guess. Här kan du välja mellan olika mönster och färger men även olika modeller såsom vanliga skal till mobilplånböcker. Hitta din favorit här!

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från Richmond & Finch erbjuder ett hållbart skal som skyddar din telefon samt har en inbyggt mjuk bumper som skyddar kanterna på din skärm. Skalen är snygga och trycken hämtar inspiration från världens olika trender samt erbjuder snygga detaljer i guld.