[/ux_banner]

Mobello Essentials

Ett skal i denna kollektion ger dig ett helt naturligt utseende på din iPhone 11. Skalen är endast några millimeter tjocka och gör att de knappt märks kring din telefon. De finns i flera olika färger och mönster samt hjälper dig att skydda telefonen från repor och skador. Om du vill att din telefon ska kännas så naturlig som möjligt är skalen i denna kollektion något för dig!

sassy case

Här hos oss på Mobello finns det skal som passar alla! I denna kollektion har vi samlat de skal som är något utöver det extra. Skalen är designade med en kaxig känsla där mönster och färger är mer vågade och sticker ut. De hjälper dig även att skydda din iPhone 11 på ett effektivt sätt och är uppbyggda med en hög kant som skyddar skärmen från sprickor. Detta är givetvis inget som påverkar användandet av telefonen.

Mobello Wallets

Vi på Mobello har en förkärlek till mobilplånböcker. De skyddar både fram och baksida av din telefon samtidigt som du kan samla alla viktiga saker på samma ställe. I denna kollektion har vi samlat alla våra favoriter av mobilplånböcker och du kan välja mellan flera olika färger och mönster. Hitta den som passar dig och din iPhone 11 bäst!

ideal of sweden

Nu kan vi på Mobello stolt presentera skal, fodral och mobilplånböcker från det uppskattade företaget iDeal of Sweden. Skalen från iDeal of Sweden är ett självklart val för många influencers och kändisar i Sverige. Detta beror givetvis på deras galet snygga design men även det praktiska utförandet med en magnetisk kompatibilitet mellan skal och mobilplånböcker, vilket gör att du enkelt kan mixa och matcha som du själv önskar. Designen hämtar inspiration från de senaste trenderna i modevärlden och garanterar en stilfull look. Välj den som passar dig och din iPhone 11 bäst här hos oss på Mobello!

adidas originals

Adidas Originals är kanske ett av världens mest kända varumärke och nu erbjuder vi skal till din iPhone 11 från det ikoniska varumärket. Skalen är utformade i skinnimitation och dekoreras med de tidlösa ränderna som symboliserar Adidas. Skalen hjälper dig att få ett bra grepp kring din telefon och minskar risken att du ska tappa den samtidigt som de hjälper dig att skydda den om olyckan skulle vara framme. Välj den färg och modell som passar dig och din telefon bäst!

Guess

Modejätten Guess erbjuder nu en kollektion av skal, fodral och mobilplånböcker till din iPhone 11. Skalen andas mode och är designade efter de senaste trenderna på catwalken. De finns i vanliga skal men även som smarta mobilplånböcker med smidiga fack för förvaring av sedlar och kort. Skalen och fodralen hjälper dig även att skydda din telefon på bästa sätt. Varför inte förena nytta med nöje och få ett riktigt snyggt skal som skyddar din telefon?

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder Sveriges bäst skyddande modeskal och denna kollektion erbjuder skal med en mjukt inbyggd bumper som hjälper dig att skydda hela din telefon. Skalen är designade utifrån de senaste trenderna i världen och gör din iPhone 11 till den bästa modeaccessoarer. De är även snyggt detaljerade me snygga dekorationer i guld.

iSuit by Sweden

Unna din iPhone 11 ett helt unikt skal gjort i helt naturliga material. I denna kollektion har vi på Mobello samlat alla skal som är utformade i naturliga material såsom äkta trä, marmor eller snäckskal. Skalen i denna kollektion är även utrustade med en mjukt skyddande bumper som skyddar din telefon från krosskador och repor. Ge din telefon det häftigaste skalet på marknaden!

sparkles n’ flares

I denna kollektion hittar du något alldeles extra och här har vi samlat alla skal och fodral som är designade med olika glitter, stenar och färger. Med ett skal ur denna kollektion ger du din iPhone 11 ger du din telefon ett helt nytt liv. Skalen gör att din telefon sprakar och sprider glädje! hitta din favorit här hos oss på Mobello!

magnetica wallet

I denna kollektion har vi samlat de mobilplånböcker som har en magnetisk funktion. Skal och fodral är magnetiskt kompatibla till varandra och det gör det möjligt för dig att variera din iPhone 11 precis så som du vill ha den enkelt och lätt. Med hjälp av de smarta plånböckerna kan du samla alla dina kort och sedlar på samma ställe samtidigt som du skyddar både fram och baksida på din telefon. Nu hittar du flera olika färger och modeller så att du lätt hittar den som passar dig och din telefon bäst.

rock solid

Här hittar du skal om du vill skydda din telefon på bästa sätt. Skalen i denna kollektion är något tjockare än andra skal, men därför skyddar de din iPhone 11 på bästa sätt. Tjockleken på skalen påverkar självklart inte användandet av telefonen och här hos oss hittar du hittar du flera olika färger och mönster så att du enkelt kan hitta din favorit!

Contempo Case

I denna kollektion hittar du skal som är tillverkade i mjuk silikon. Skalen känns lyxiga och skyddar din iPhone 11 på bästa sätt. Med ett skal ur denna kollektion ger du din telefon ett bra skydd vid olyckor och minskar även risken för att tappa den. Du hittar flera olika färger och mönster här hos oss på Mobello!