Hem | Mobilskal- iPhone 11 Pro

Mobello Essentials

Nu kan vi erbjuda ett skal som är tunt och gör att din telefon får en naturlig look. Skalen är endast några millimeter tjocka samtidigt som de hjälper dig att skydda din iPhone 11 Pro på ett effektivt sätt. Här hos oss på Mobello hittar du flera olika färger, mönster och modeller så att du på ett enkelt sätt ska hitta din favorit!

sassy case

Vill du ge din iPhone 11 Pro en mer kaxig look? Då är kollektionen Sassy Case något för dig! Här har vi samlat alla de skal som är snygga, kaxiga och helt unika. De är mer vågade än andra skal men hjälper dig på ett tryggt sätt att skydda din telefon. De är skapta med en högre kant som även skyddar din skärm från sprickor. Leta rätt på din favorit här hos oss på Mobello!

Mobello Wallets

Behöver du ge din iPhone 11 Pro bra skydd för både fram och baksida? Då är en mobilplånbok ett bra alternativ. En mobilplånbok hjälper dig inte bara att skydda din telefon på ett effektivt sätt, du kan även samla kort och sedlar tillsammans med din telefon. Med hjälp av en mobilplånbok kan du lämna den stora och tunga väskan hemma. Hitta den färg och modell som passar dig och din telefon bäst här hos oss på Mobello!

iSuit by Sweden

Nu kan du få ett helt unikt skal till din iPhone 11 Pro. I denna kollektion har vi samlat skal som är skapade i helt naturliga material. Här hittar du skal i äkta trä, marmor och snäckskal, mm. Med ett skal i denna kollektion ger du din telefon ett helt unikt utseende samtidigt som du ger din telefon ett bra skydd. Skalen erbjuder en mjukt skyddande bumper som absorberar stötar och minskar risken att din skärm ska spricka. Leta rätt på din favorit här hos oss på Mobello!

magnetica wallets

I den här kollektionen har vi samlat alla våra mobilplånbok med en smart magnetiskt kompatibilitet. Skal och plånbok fäster enkelt till varandra och du kan välja precis hur du vill ha din telefon. Plånböckerna är praktiskt utformade med flertalet fack för förvaring av sedlar och kort. De hjälper dig även att skydda både fram och baksida på din iPhone 11 Pro på ett effektivt sätt. Nu hittar du flera olika snygga färger och modeller. Passa på att hitta din favorit redan idag!

Contempo Case

Här har vi samlat alla våra skal som är skapade i en mjuk och lyxig silikon. Skalen hjälper dig att få ett bättre grepp kring din iPhone 11 Pro och minskar risken för att tappa den. Välj den färgen som passar dig och din telefon bäst. Du hittar allt till din telefon här hos oss på Mobello!

Karl Lagerfeldt

Våra exklusiva Karl Lagerfeldt skal hjälper dig även att skydda din telefon på ett utmärkt sätt. Hos oss hittar du din unika favorit!

Marvelle

Här hittar du skal och fodral som är designade i veganvänliga material med en magnetisk funktion

ideal of sweden

Mobello erbjuder ett stort urval av mobilskal, fodral och mobilplånböcker till till iPhone 11 Pro från iDeal of Sweden. Skalen och plånböckerna är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra. Med en mobilplånbok samlar du praktiskt allt du behöver på samma ställe. Kollektionerna följer material och tryck från de senaste trenderna.

adidas originals

Nu erbjuder Mobello skal från Adidas Originals till din iPhone 11 Pro. Skalen är skapade för att ge ett bra grepp samt erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din iPhone 11 Pro vid tapp samt känns bra i handen.

Guess

Mobello erbjuder även moderiktiga skal och fodral från amerikanska modemärket Guess. Här kan du välja mellan olika mönster och färger men även olika modeller såsom vanliga skal till mobilplånböcker. Hitta din favorit här!

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från Richmond & Finch erbjuder ett hållbart skal som skyddar din telefon samt har en inbyggt mjuk bumper som skyddar kanterna på din skärm. Skalen är snygga och trycken hämtar inspiration från världens olika trender samt erbjuder snygga detaljer i guld.

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro är en mindre men inte desto sämre 11-modell med en diagonalt heltäckande 5,8 tums OLED-skärm. Med Apples nya A13-processor, 6 GB arbetsminne, och WIFI 6 har mobiltelefonen en stabil och snabb prestanda. Mobilkameran består av två trippelkameror med 3×12 megapixel som är snyggt placerade på baksidan, med en kamera på främre sidan för användning av Face ID och ansiktsverifiering. Modellen kan snabbt och enkelt ladda batteriet med en kapacitet på 3190 mAh, antingen med sladd i en usb-anslutning till strömadapter och dator eller trådlöst. iPhone 11 Pro är stänktålig och vattentät och kan fås i klassiska färger som till exempel röd, gul, vit, svart, orange och blå. iPhone 11 har stöd för Apple Pencil och går att få utrustad med 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme.