[/ux_banner]

almost nude

Vill du behålla din telefon så naturlig som möjligt? Då har vi rätt skal för dig! Nu hittar du skal som endast är några millimeter tjocka och ger din iPhone 6 Plus en naturlig look. Dessa skal finns i både hårda och mjuka varianter och erbjuder olika färger och nyanser. Med ett skal från kollektionen Almost Nude ger du din telefon en snygg look samtidigt som de skyddar din telefon bra vid olyckor.

sassy case

Nu kan vi på Mobello erbjuda något för alla! Vill du ge din iPhone 6 Plus en mer kaxig och självsäker look? Då är skalen i kollektionen Sassy Case något för dig! Dessa finns i olika färger och mönster som får din telefon att sticka ut. De är utformade med en kant som sticker upp något över displayen vilket ger skärmen och hela telefonen ett bra skydd. Hitta din kaxiga favorit här!

Mobello Wallets

Hos oss på Mobello hittar du flera olika varianter av mobilplånböcker. Med de smarta mobilplånböckerna kan du enkelt samla din telefon, dina kort, kvitton och sedlar på samma ställe. En fördel med de praktiska mobilplånböckerna är även att du ger ett bra skydd för både fram och baksida av din iPhone 6 Plus. Nu finner du flera olika färger och modeller av mobilplånböcker så att du lätt kan hitta den som passar dig och din iPhone 6 Plus bäst!

ideal of sweden

iDeal of Sweden är ett av Sveriges populäraste företag när det kommer till mobilskal och accessoarer. Här på Mobello hittar du nu ett stort sortiment av mobilskal och fodral från iDeal of Sweden till din iPhone 6 Plus. Skalen och fodralen är utformade utifrån iDeal of Swedens framgångsrika koncept “The iDeal Concept” vilket innebär att skal och fodral är magnetiskt kompatibla med varandra. På så sätt kan du välja och vraka bland de olika skal och mobilplånböcker som erbjuds och enkelt byta utifrån olika tillfällen. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

adidas originals

Nu kan du även hitta skal från det välkända modemärket Adidas Originals! Skalen är utformade utifrån Adidas tidlösa design och stil. Genom att investera i ett skal från Adidas Originals får du en kaxig look på din iPhone 6 plus samtidigt som du ger din telefon ett utmärkt skydd. Skalen är skapade för att skydda telefonen men även för att ge ett bra grepp för att motverka risken för tappskador. Här hittar du din favorit i kollektionen från Adidas Originals!

Guess

Guess är ett välkänt amerikanskt modemärke som främst är kända för deras lyxiga kollektioner av klockor, väskor och kläder. Nu kan vi på Mobello även erbjuda skal och fodral från märket Guess. Kollektionen erbjuder skal och fodral i flera olika varianter av färger och mönster som har hämtat sin inspiration från de senaste trenderna i modevärlden. Checka in din favorit i Guess kollektion här hos oss på Mobello!

richmond & finch

Nu kan du nu hitta Sveriges bäst skyddande modeskal hos oss på Mobello! Richmond & Finchs skal är tuffa och snygga samtidigt som de ger din iPhone 6 Plus ett högklassigt skydd. Skalen och fodralen erbjuder även snygga detaljer i guld som ger din telefon en lyxig look. De erbjuder även en skyddande inbyggd bumper som absorberar stötar och skyddar din telefon och kanterna på din display vid eventuella olyckor. Skalens färger och mönster hämtar inspiration från de senaste trenderna i världen och ger din telefon ett nytt liv. Hitta en ny favorit från Richmond & Finch här hos oss på Mobello!

iSuit by Sweden

Med kollektionen iSuit by Sweden hittar du det perfekta skalet till din iPhone 6 Plus! iSuit by Sweden erbjuder skal i naturliga och råa material. Här kan du välja bland skal utformade i äkta marmor, trä eller snäckskal. Genom att välja ett skal i kollektionen iSuit by Sweden ger du din mobil ett unikt utseende samtidigt som de skyddar telefon väl vid olyckor. Mobilskalen har en inbyggd bumper som absorberar stötar och skyddar både fram och baksida på din telefon. På Mobello hittar du det coolaste skalet till din telefon!

sparkles n’ flares

Behöver du ett skal som speglar din personlighet? På Mobello finns det skal och fodral till alla! I kollektionen Sparkles N’ Flares hittar du skal i olika färger, glitter och stenar som ger din iPhone 6 Plus ett nytt liv. Dessa är snygga samtidigt som de ger ett bra skydd till din telefon. Välj det skal som passar dig och din telefon bäst!

magnetica wallet

I kollektionen Magnetica Wallet erbjuder vi på Mobello som namnet lyder skal och mobilplånböcker som är magnetiskt kompatibla till varandra. På så sätt kan du välja när du endast vill ha telefonen eller när du vill ha med dig mobilplånboken. Du kan välja och variera din iPhone 6 Plus utseende enkelt och smidigt samtidigt som både skalen och mobilplånboken ger din telefon ett bra skydd. Med den smarta mobilplånboken kan du samla alla dina tillhörigheter på samma ställe och skydda hela telefonen. Leta fram din favorit här hos oss på Mobello!

rock solid

Behöver du extra skydd för till din iPhone 6 Plus? Då är skalen i kollektionen Rock Solid rätt för dig och din telefon! Alla skal i kollektionen är något tjockare än andra skal, men ger då även ett mer komplett skydd. De är extra tåliga och absorberar stötar på ett enastående sätt. Därför skyddar skalen hela din telefon och skyddar skärmen från sprickor. Håll koll på kollektionen för att hitta det bäst skyddande skalet till din iPhone 6 Plus hos oss på Mobello!

Contempo Case

Mobello erbjuder även lyxiga skal i mjukt silikon. Detta gör att skalen känns bra i handen samtidigt som de ger ett bra grepp och minskar risken för tappskador. Skalen finns i flera olika färger och mönster så att du lätt kan hitta den som passar dig och din iPhone 6 Plus bäst. Skalen i kollektionen sticker upp några millimeter över skärmen och skyddar även därför displayen från sprickor. Beställ din favorit hos oss på Mobello redan idag!

APPLE IPHONE 6 Plus

Tillsammans med iPhone 6 så hör iPhone 6 Plus ihop som den mest sålda iPhone-telefonen. iPhone 6 Plus är en lite större variant av iPhone 6 och har en skärm på 5,5 tum, skärmen är bättre och är i full HD 1080p. Kameran är även här på 8MP men det som skiljer sig lite är att Plus har OIS (Optical Image Stabilization) som hjälper när man inte tar foto helt stilla genom att göra bilden mindre suddig. Man kan välja lagringsminne mellan 16 GB, 64 GB eller 128 GB. Det finns även en inbyggd fingeravtrycksläsare i hemknappen som gör upplåsning av telefonen väldigt enkelt.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 6 Plus

Mobello har ett stort sortiment av mobilskal och mobilfodral till iPhone 6 Plus. Vi erbjuder skal i alla möjliga färger och modeller.

Utan ett mobilskal så är det väldigt lätt att mobilen slits ut snabbt med diverse repor och smällar. Ett skal är därför en billig lösning som istället tar smällarna och reporna åt dig så att din mobil håller sig i toppskick. Tillsammans med ett skärmskydd i härdat glas så får du ett heltäckande skydd så att du slipper oroa dig.

Eftersom mobilen används dagligen så anser vi att det ska vara en självklarhet att kunna matcha sitt mobilskal med sin egna stil. Matcha din stil med ett av våra moderna och eleganta mobilskal. Varför inte matcha ditt nya skal med en snygg ringholder som minskar risken att tappa din telefon.

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello hittar du flera typer av skal till din iPhone 6 Plus. Här finner du skal i olika material såsom silikon, äkta marmor, skinn eller trä, mm. Välj bland flera olika kända varumärken så som Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, mm. Hitta det skalet/fodralet som passar dig och din iPhone 6 Plus bäst. Du hittar även olika skal och fodral som går att matcha med hjälp av magnetisk kompatibilitet och på så sätt kan du variera ditt utseende på din telefon enkelt.

Beställ din favorit hos Mobello med fri frakt idag!