[/ux_banner]

almost nude

Vi på Mobello erbjuder skal för alla! Om du vill ha ett skal som knappt märks men ändå skyddar din iPhone 6 rekommenderar vi skalen i kollektionen Almost Nude. Skalen är tunna och finns i både hårda och tunnare varianter. Med ett skal från kollektionen Almost Nude kommer din iPhone 6 kännas helt naturligt samtidigt som de ger ett bra skydd

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

sassy case

Med ett skal från kollektionen Sassy Case får du din iPhone 6 att se stilfull ut samtidigt som den får en kaxig look. Mobello erbjuder nu en kollektion av skal i olika mönster och färger som får din telefon att sticka ut. Skalen skyddar hela din telefon och med en kant som sticker upp något över displayen skyddar den även din skärm från sprickor och krosskador. Hitta din favorit bland skalen i Mobellos unika kollektion redan idag!

Mobello Wallets

Vi på Mobello älskar mobilplånböcker! Hos oss hittar du flera olika modeller och färger av mobilplånböcker till din iPhone 6. Med en smart mobilplånbok kan du lämna väskan hemma och samla alla dina tillhörigheter på samma ställe. I kollektionen Mobello Wallets hittar du flera olika färger och mönster för att du lätt ska hitta din favorit. Med en mobilplånbok skyddar du både fram och baksida på din telefon och ger din iPhone 6 ett klassiskt och stilfullt utseende.

ideal of sweden

Hos oss på Mobello hittar du det populäraste märket i Sverige när det kommer till mobilskal och accessoarer: iDeal of Sweden. I sortimentet från iDeal of Sweden hittar du skal och fodral i olika trendiga färger och mönster. Skalen från iDeal of Sweden är utformade efter “The iDeal Concept” som innebär att skalen och fodralen är magnetiskt kompatibla till varandra, vilket gör att du lätt kan ändra utseendet på din telefon. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

adidas originals

På Mobello hittar du skal från Adidas Originals. Adidas Originals är ett välkänt företag som tillverkar allt från skor och kläder till mobilskal. Nu kan du köpa ett skal till din iPhone 6 i Adidas ikoniska stil och få den snyggaste telefonen bland dina vänner. Tack vare insidans mjuka stoppning i mikrofiber känns telefonen bra i handen och ger ett bra grepp. Skalen minskar risken att tappa telefonen samtidigt som de ger ett bra skydd vid eventuella olyckor.

Guess

På Mobello hittar du nu skal till din iPhone 6 från det kända modemärket Guess. I sortimentet från Guess hittar du flera olika skal och fodral i moderiktiga färger och mönster som följer de senaste modetrenderna i världen. Guess erbjuder skal och mobilplånböcker som skyddar din telefon på ett effektivt sätt. Ge din telefon ett nytt liv med ett skal eller fodral från Guess.

richmond & finch

Mobello erbjuder skal från högklassiga Richmond & Finch. Skalen är Sveriges bäst skyddande modeskal och erhåller snygga detaljer i guld. Med ett skal från Richmond & Finch kommer du ha det snyggaste skalet bland dina vänner. Skalen skyddar hela din telefon och erbjuder en tuff och stryktålig bumper som absorberar stötar och skyddar kanterna på din display. Här kan du välja bland flera olika moderiktiga färger och mönster för att hitta det mobilskal som passar dig och din iPhone 6 bäst!

iSuit by Sweden

Nu erbjuder vi på Mobello en helt unik kollektion av skal gjorda i naturliga material. Här hittar du skal utformade i riktig marmor, trä eller snäckskal. Skalen är utformade med en inbyggd bumper som skyddar din telefon vid olyckor och absorberar stötar för att hindra din skärm från att spricka. Med ett av dessa skal kommer du sticka ut bland dina vänner och ge din iPhone 6 ett nytt liv. Hitta din naturliga favorit hos oss på Mobello.

sparkles n’ flares

Hos Mobello finns det något för alla! Behöver din iPhone 6 piggas upp och få ett nytt liv? Varför inte ge din telefon något alldeles extra och speciellt? Nu hittar du skal som får alla att bli på bättre humör. Här kan du välja bland skal i olika färger, glitter och stenar som piggar upp vardagen samtidigt som de ger din telefon ett bra skydd. Hitta din favorit här!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

magnetica wallet

På Mobello hittar du flera plånboksfodral i olika färger och mönster till din iPhone 6. Mobello erbjuder nu kollektionen Magnetica Wallet som är utformade med skal och fodral som är magnetiskt kompatibla till varandra. Genom de praktiska magneterna kan du lätt byta och variera skal och fodral efter behov. Med den smarta mobilplånboken kan du samla alla dina kort, sedlar och ID-handlingar på samma ställe samtidigt som du skyddar hela din telefon.

rock solid

Som namnet lyder är skalen i kollektionen Rock Solid stenhårda och ger din iPhone 6 det bästa skydd som går. Dessa skal är utformade för dig som ofta tappar din telefon eller endast vill ge din telefon det bästa skyddet om olyckan är framme. Skalen i kollektionen Rock Solid är något tjockare än andra skal men ger då även bättre och ett mer komplett skydd för din telefon. Skalen ger hela din telefon ett enastående skydd och skyddar din skärm från att spricka. Skydda din telefon på bästa sätt med ett skal från kollektionen Rock Solid!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Contempo Case

Mobello har samlat skal i mjukt silikon i en unik kollektion: Contempo Case. Här hittar du lyxiga skal som känns bra i handen och ger ett bra grepp. Skalen skyddar din telefon från repor samt krosskador och finns i flera olika färger och mönster för att du lätt ska hitta den som passar dig och din iPhone 6 bäst. Skalen i kollektionen Contempo Case går upp några millimeter över skärmen och skyddar även displayen från skador utan att det påverkar användningen eller navigeringen av telefonen. Hitta din favorit här!

APPLE IPHONE 6

En av Apples mest sålda telefon är iPhone 6 och när denna telefon släpptes låg den verkligen i framkant. Skärmen är 4,7 tum stor och är en Retina HD-skärm som betyder att kvaliteten är hög genom att man inte ser pixlar lika tydligt.

Den bakre kameran är på 8MP och ger tydliga bilder där man kan använda sig utav flera funktioner såsom panorama, timelapse, slow-motion videofilmning och 1080p HD videor. Man kan välja lagringsminne mellan 16 GB, 32 GB, 64 GB eller 128 GB och färgerna som finns tillgängliga är silver, grå och guld. Det finns även en inbyggd fingeravtrycksläsare i hemknappen som gör upplåsning av telefonen väldigt enkelt.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 6

Hos Mobello hittar ett stort sortiment av mobilskal och mobilfodral till Apples storsäljare iPhone 6. Välj mellan en rad olika typer av skal. Vi har skal i massor av material som äkta skinn, gummi, marmor, trä och många fler – tunna mjuka eller hårda!

Ett täckande mobilskal hjälper din mobil att hålla sig i ett bra skick genom att agera som ett utmärkt skydd mot repor och smällar. Komplettera skalet med ett skärmskydd i härdat glas för att försäkra dig om att din mobil är helt skyddad. Välj din favorit bland våra snygga och trendiga mobilskal. Hos oss på Mobello kan du även få hjälp om du behöver reparera din telefon om olyckan skulle vara framme.

TYPER AV MOBILSKAL

Hos Mobello hittar du flera typer av skal till din iPhone 6. Här hittar du skal i olika material såsom silikon, äkta marmor, skinn eller trä, mm. Du kan välja bland flera populära varumärken såsom Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden och många fler. Hitta det skal som skyddar din telefon bäst! Du hittar även olika skal och fodral som går att matcha med hjälp av magnetisk kompatibilitet och på så sätt kan du variera ditt utseende på din telefon enkelt.

Beställ din favorit hos Mobello idag!