[/ux_banner]

almost nude

Genom att beställa ett skal från kollektionen Almost Nude ger du din telefon ett praktiskt nästan osynligt skydd. Skalen finns i hårdare och mjukare material, men de är endast några millimeter tjocka vilket gör att resultatet blir så naturligt som möjligt. I kollektionen finns flera olika färger att välja mellan och du kan lätt hitta din favorit. Här hittar du flera snygga skal till din iPhone 6S Plus.

sassy case

Vi på Mobello erbjuder nu en kollektion med kaxiga och snygga skal som även skyddar din iPhone 6S Plus. Kollektionen Sassy Case erbjuder skal i olika färger och mönster som får din telefon att få ett nytt liv. De skal som finns i kollektionen är utformade för att skydda telefonen och med en kant som sticker upp något över skärmen skyddar de även skärmen från att spricka vid eventuella olyckor. Därför kommer skalen att komplettera din telefons stil och skydd.

Mobello Wallets

Har du tröttnat på att alltid hålla koll på din väska eller plånbok? Med en smart mobilplånbok kan du samla alla dina tillhörigheter på samma ställe och lämna väskan hemma. I den här kollektionen kan du välja på ett stort sortiment av mobilplånböcker i olika färger och material, allt för att du lätt ska kunna hitta den som passar dig och din telefon bäst. Genom att använda en praktisk mobilplånbok ger du även fram och baksida på din telefon ett naturligt och bra skydd. Hos oss på Mobello hittar du din favorit till din iPhone 6S Plus!

ideal of sweden

iDeal of Sweden är ett företag som erbjuder några av de snyggaste och mest populära mobilskalen, tillbehören och mobilplånböckerna i Sverige. Fodralen och skalen är skapade utifrån “The iDeal Concept” som innebär att de är magnetiskt kompatibla till varandra, därför kan du lätt byta och variera utseendet på din iPhone 6S Plus. iDeal of Sweden designar sina skal och fodral utifrån de olika modetrenderna som finns i världen samtidigt som de ger ett bra skydd för din telefon. Välj ut din favorit, mixa och matcha hur du vill!

adidas originals

Mobello erbjuder nu även skal från populära varumärket Adidas Originals. Skalen i denna kollektion är designade utifrån Adidas ikoniska stil med välkända färger och ränder. De är skapade för att ge ett bra grepp kring din iPhone 6S Plus samtidigt som de även ger den ett bra skydd vid oväntade olyckor. Unna din telefon ett riktigt snyggt och praktiskt skal, beställ från oss på Mobello redan idag!

Guess

Nu erbjuder vi på Mobello även skal och fodral från modejätten Guess. Guess är ett amerikanskt varumärke som säljer allt från handväskor, klockor och mobilskal. Här hos oss på Mobello hittar du nu snygga skal och fodral designade utifrån de senaste trenderna på catwalken. Skalen finns i flera olika färger, modeller och mönster. Skalen och fodralen skyddar även telefonen vid olyckor och minskar risken för tappskador och repor. Det är svårt att endast kunna välja en favorit, hitta den som passar dig och din iPhone 6S Plus bäst.

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder Sveriges bäst skyddande modeskal. Nu kan vi på Mobello erbjuda ett stort sortiment av Richmond & Finchs populära skal. Här hittar du olika modeller med olika färger och mönster så att du lätt ska hitta din favorit. Skalen hämtar sin inspiration för mönster och färger från de senaste trenderna i modevärlden och erhåller snygga detaljer i guld. De är utformade med en inbyggd bumper som tar emot stötar och skyddar hela din iPhone 6S Plus. Med ett skal från Richmond & Finch får du ett riktigt snyggt utseende på din telefon samtidigt som det ger ett högklassigt skydd. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

iSuit by Sweden

Kollektionen iSuit by Sweden erbjuder skal i helt naturliga material. Här hittar du unika och snygga skal i äkta marmor, trä eller snäckskal, mm. Skalen är utformade med en inbyggd skyddande bumper som absorberar stötar och skyddar din iPhone 6S Plus vid olyckor. Med ett skal ifrån denna kollektion får du ett helt unikt utseende på din telefon samtidigt som det ger ett bra skydd. Finn din favorit här hos oss på Mobello!

sparkles n’ flares

Med skalen i kollektionen Sparkles N’ Flares ger du din iPhone 6S Plus ett helt nytt liv. I denna kollektion har vi sparat alla de skal som är något utöver det extra. Välj bland olika färger, glitter och stenar. Med ett skal från kollektionen Sparkles N’ Flares kommer du få en riktigt snygg telefon samtidigt som de ger ett bra skydd. Hitta din glittriga favorit hos oss på mobello!

magnetica wallet

Vi på Mobello har samlat en stor kollektion av våra favoriter när det kommer till mobilplånböcker. I denna kollektion har vi samlat de praktiska skal och mobilplånböcker som är magnetiskt kompatibla till varandra. Därför kan du mixa och matcha enkelt och variera utseendet på din iPhone 6S Plus. Med de smarta mobilplånböckerna kan du samla alla dina tillhörigheter på samma ställe samtidigt som de ger ett skydd för hela din telefon. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

rock solid

Med ett skal från kollektionen Rock Solid ger du din telefon ett extra bra skydd. Skalen är något tjockare än skalen i andra kollektioner, men ger då ett bättre skydd. Dessa skal kan förhindra dyra reparationskostnader efter olika olyckor och är ett prisvärt skydd för din iPhone 6S Plus. Trots att skalen är något tjockare än andra skal påverkar detta ej användarvänligheten och man kommer lätt åt portar och kan navigera telefonen som tidigare. Behöver du ett extra bra skydd till din telefon? Då är skalen i kollektionen Rock Solid perfekt för dig och din telefon!

Contempo Case

I kollektionen Contempo Case hittar du hållbara skal tillverkade i mjukt silikon. Skalen känns bra i handen och ger ett bra grepp, vilket motverkar tappskador. Om olyckan ändå är framme så skyddar skalen din iPhone 6S Plus på ett bra sätt. Här hittar du olika färger och mönster så att du lätt ska hitta den som passar dig och din telefon bäst.

APPLE IPHONE 6S Plus

iPhone 6S Plus är en större variant jämfört mot iPhone 6S och den har en skärm på 5,5 tum. Passar perfekt för personer som vill ha och trivs bättre med en större telefonen. Annars är telefonerna väldigt lika varandra. Den bakre kameran är på 12MP och den främre kameran är på 5MP. Precis som med iPhone 6S så har fingeravtrycksläsaren och processorn blivit förbättrad om man jämför med iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Man kan välja lagringsminne mellan 16 GB, 32 GB, 64 GB eller 128 GB.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 6S Plus

Mobello har ett stort sortiment av mobilskal och mobilfodral till iPhone 6S Plus. Välj mellan en mängd olika mönster och färger för att sätta din personliga prägel på mobilen.

Ett mobilskal fungerar som ett utmärkt skydd mot repor och bör därför vara ett givet tillbehör till alla mobiltelefoner. Komplettera detta med ett skärmskydd i härdat glas för att undvika repor, sprickor och överdrivna reparationskostnader.

Eftersom mobilen används dagligen så anser vi att det ska vara en självklarhet att kunna matcha sitt mobilskal med sin egna, personliga stil. iPhone 6S Plus har en stor skärm och kan ibland kännas svår att hålla i på grund av storleken, därför rekommenderar vi även att man investerar i en popsocket för att förbättra greppet kring din telefon. Vi har finkammat marknaden efter de bästa skydden för att göra din mobil stötsäker och stilig till ett bra pris. Med några av de trendigaste varumärkena på marknaden så hoppas vi att du hittar mobilskalet som passar dig och din stil hos oss på Mobello.

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello hittar du flera typer av skal till din iPhone 6S Plus. Du hittar skal, fodral och tillbehör från välkända varumärken såsom Guess, Adidas, iDeal of Sweden, mm. Du kan välja bland flera olika material såsom marmor, trä, silikon, mm.

Hitta din favorit hos oss på Mobello och beställ redan idag med fri frakt!