[/ux_banner]

almost nude

Hos oss på Mobello hittar du mobilskal till alla tillfällen. Vill du ha ett skal som skyddar din telefon men inte syns? Då är skalen i kollektionen Almost Nude något för dig. Skalen i denna kollektion är endast några millimeter tunna och känns därför knappt kring din telefon samtidigt som skalen skyddar din iPhone 6S. Skalen finns i mjukare och hårdare material och här kan du välja bland flera olika färger för att hitta den som passar dig bäst!

sassy case

Vill du ge din iPhone 6S ett komplett skal där stil möter säkerhet och skydd? Med ett skal ur kollektionen Sassy Case ger du din telefon en kaxig look samtidigt som du skyddar din iPhone 6S på bästa sätt. Skalen i denna kollektion är utformade med en kant som skyddar din display och färger och mönster som är hämtade från de senaste modetrenderna i världen. Hitta det skal som matchar din personlighet och skyddar din telefon på bästa sätt.

Mobello Wallets

Med en smart mobilplånbok kan du samla din telefon och alla dina kort, sedlar och ID-handlingar på samma ställe. Därför kan det vara klokt att investera i en mobilplånbok från Mobello, då du inte längre behöver släpa med dig tunga väskor. På så sätt kan du samla allt du behöver i det praktiska fodralet. Här hittar du olika färger och material av mobilplånböcker som skyddar både fram och baksida av din iPhone 6S. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

ideal of sweden

Hos oss på Mobello hittar du flera typer av skal, fodral och mobilplånböcker från det populära märket iDeal of Sweden. iDeal of Sweden erbjuder de snyggaste skalen och fodralen på marknaden som är utformade ifrån deras koncept “The iDeal Concept”. Detta koncept innebär att skal och fodral är magnetiskt kompatibla och därför går det enkelt att variera skalen hur man själv önskar. Skalen och fodralen hämtar inspiration från de senaste trenderna i modevärlden och är snygga samtidigt som de skyddar både fram och baksida på din iPhone 6S. Fodralen är handgjorda och skapade av noga utvalda material och designer för att ge det bästa alternativet till din telefon. Hitta din favorit hos oss på Mobello!

adidas originals

Nu kan vi erbjuda skal och fodral från Adidas Originals! Bli först ut bland dina vänner med ett skal från ikoniska Adidas. Skalen är utformade för att ge ett bra grepp kring din telefon och skydda den vid olyckor. Skalen är designade efter Adidas Originals tidlösa design och kännetecknas med sina ikoniska färger och ränder. Därför kommer du med ett skal från Adidas kunna komplettera din snygga street-look och ha den snyggaste telefonen bland dina vänner. Unna din iPhone 6S det snyggaste skalet på marknaden. Du hittar det här hos oss på Mobello!

Guess

Hos oss på Mobello hittar du skal från de största modemärkena. Guess är ett välkänt amerikanskt märke som är framstående inom modevärlden. Nu kan vi erbjuda skal som får din iPhone 6S att bli den hetaste modeaccessoaren. Skalen hämtar sin inspiration för mönster och färger från de senaste trenderna på catwalken. Här hittar du skal och fodral som är grymt snygga men samtidigt hjälper dig att skydda din älskade telefon. Hitta din favorit från Guess kollektion här hos oss på Mobello!

richmond & finch

Vill du ha ett naturinspirerat skal skapade i naturliga material kan vi på Mobello erbjuda dig våra unika skal från kollektionen iSuit by Sweden. Här hittar du naturliga skal i råa material såsom snäckskal, trä eller äkta marmor. Skalen i kollektionen iSuit by Sweden är unika skal med en inbyggd bumper som skyddar din iPhone 6S vid olyckor. Ge din telefon en originell look och unna den ett tåligt skydd för att minska risken för skador och dyra reparationer. Hitta din naturliga favorit hos oss på Mobello!

iSuit by Sweden

Vill du ha ett naturinspirerat skal skapade i naturliga material kan vi på Mobello erbjuda dig våra unika skal från kollektionen iSuit by Sweden. Här hittar du naturliga skal i råa material såsom snäckskal, trä eller äkta marmor. Skalen i kollektionen iSuit by Sweden är unika skal med en inbyggd bumper som skyddar din iPhone 6S vid olyckor. Ge din telefon en originell look och unna den ett tåligt skydd för att minska risken för skador och dyra reparationer. Hitta din naturliga favorit hos oss på Mobello!

sparkles n’ flares

Nu erbjuder Mobello en helt unik kollektion för dig som gillar glitter och glamor. Hos oss hittar du skal i olika färger med stenar och glitter som får andra skal att framstå som tråkiga och grå. Skalen sticker ut i sin originella stil och gör de flesta på bättre humör. De ger även ett utmärkt skydd för din iPhone 6S. Varför inte unna din telefon en helt ny stil och ett komplett skydd? Här hos oss på Mobello hittar du din sprakande och fina favorit!

magnetica wallet

Vi på Mobello älskar mobilplånböcker och allt som hör därtill. Med en praktisk mobilplånbok kan du samla alla dina saker på samma ställe och slippa ta med sig väskan överallt. Något som är ännu mer praktiskt är att med en mobilplånbok från kollektionen Magnetica Wallet kan du praktiskt ta av och byta plånbok eller skal när du känner för det. Fodralen i Magnetica Wallet erbjuder som hörs i namnet skal och fodral som är magnetiskt kompatibla med varandra. Fodralen och skalen ger därför även ett komplett skydd till din iPhone 6S samtidigt som de är riktigt snygga. Hitta din nya mobilplånbok hos oss på Mobello!

rock solid

Nu erbjuder vi på Mobello extra hållbara och skyddssäkra skal för din iPhone 6S. Skalen i kollektionen Rock Solid är något tjockare än skalen i våra andra kollektioner men de ger då även ett bättre skydd för din älskade telefon. Därför skyddar skalen din telefon och absorberar stötar för att motverka skador. Här hittar du det bäst skyddande skalet till din iPhone 6S.

Contempo Case

Hos oss på Mobello hittar du skal i mjukt silikon som samtidigt ger din telefon en lyxig känsla och skyddar din iPhone 6S på ett bra sätt. Den mjuka silikonen gör att telefonen känns bra i handen och minskar risken för att tappa den. Skalens kant sticker upp några millimeter vid skärmen och skyddar även därför displayen från sprickor. Här hos oss på Mobello hittar du olika färger och mönster för att du ska hitta ett skal som passar dig och din iPhone 6S på bästa sätt.

APPLE IPHONE 6S

iPhone 6S Är en telefon gjort av aluminium och glas som skapar en lyxig känsla. Den är designad med rundade kanter och ligger bra i handen. Telefonen är utrustad med en 4,7 tums retina-skärm som ger en ger en hög upplösning och bra bild. iSight-kameran är på 12 MP och utrustad med Focus Pixel-sensor som ger utmärkta bilder och förbättrad ansiktsigenkänning.

Man kan välja lagringsminne mellan 16 GB, 32 GB, 64 GB eller 128 GB. Färgerna som erbjuds är silver, guld, rymdgrå och rosa guld.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 6

Mobello har ett stort sortiment av mobilskal och mobilfodral till Apples storsäljare iPhone 6S. Välj din favorit bland mobilskal som är tunna, hårda, mjuka och i flera material som trä, gummi, marmor, äkta skinn och mycket mer!

Ett mobilskal hjälper dig att skydda din mobil mot repor och andra tråkigheter. Kombinerat med ett skärmskydd i härdat glas så ger du din mobil de bästa förutsättningarna för att hålla sig snygg och hel länge.

Eftersom mobilen används dagligen så anser vi att det ska vara en självklarhet att kunna matcha sitt mobilskal med sin egna, personliga stil. Varför inte matcha ditt skal med en snygg och praktisk ringholder? Vi på Mobello hoppas att du hittar mobilskalet och de tillbehör som passar dig och din iPhone 6S hos oss.

TYPER AV MOBILSKAL

På Mobello hittar du flera typer av skal, fodral och tillbehör till din iPhone 6S.  Här kan du välja bland olika material såsom silikon, äkta marmor, skinn eller trä, mm. Du hittar även ett stort sortiment av tillbehör till din telefon, till exempel skärmskydd, ringholders, laddare och bilhållare, mm. Välj bland flera olika kända varumärken till exempel Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, mm. Hitta det skalet/fodralet som passar dig och din iPhone 6S perfekt. Här hittar du även olika skal och fodral som går att matcha med hjälp av magnetisk kompatibilitet och på så sätt kan du variera ditt utseende på din telefon enkelt.

Beställ din favorit hos Mobello med fri frakt idag!