Hem | Mobilskal- iPhone 7 Plus

Mobello Essentials

Mobello Essentials erbjuder en kollektion skal som är tunna och diskreta Hos oss hittar du skal i den kollektionen som finns i olika färger och stilar så att du på så sätt kan hitta rätt skydd till din iPhone 7 Plus.

sassy case

Hos oss på Mobello hittar du vår alldeles egna kollektion Sassy Case. Som namnet lyder hittar du här kaxiga och snygga skal som samtidigt ger ett bra skydd för din iPhone 7 Plus. Kollektionen erbjuder skal med mönster och tryck där man hämtat inspiration från olika trender i modevärlden. Med ett skal från Sassy Case skyddar du din telefon samtidigt som de känns naturliga i handen då de är tillverkade i ett semimjukt material.

Mobello Wallets

Med en smart mobilplånbok kan du samla id-kort, sedlar och kontokort tillsammans med din telefon och har därför alla dina tillhörigheter på samma ställe. Med en mobilplånbok kan du lämna väskan hemma samtidigt som den ger ett bra skydd för din iPhone 7 plus. Skyddet täcker både din telefons fram och baksida och finns i flera olika färger och mönster så att du lätt ska hitta rätt modell för dig.

iSuit by Sweden

Mobello erbjuder nu en helt unik kollektion iSuit by Sweden där skalen är skapade helt i naturliga material. Här hittar du skal med en inbyggd skydds-bumper skapade i material såsom äkta marmor, trä, skinn eller snäckskal. Skalen skyddar din iPhone 7 Plus på ett effektivt sätt samtidigt som de är unika och trendiga.

magnetica wallet

Det är alltid praktiskt att samla alla dina tillhörigheter på samma ställe, men det kan också vara skönt att ha flera valmöjligheter. Hos oss på Mobello hittar du flera varianter av mobilplånböcker som är magnetiskt kompatibla till skalen och på så sätt kan du enkelt välja efter tillfälle hur du vill ha din telefon. Kollektionen Magnetica Wallet erbjuder olika skal och mobilplånböcker som samtidigt ger din iPhone 7 Plus ett utmärkt skydd.

Contempo Case

På Mobello hittar du nu en kollektion gjord i mjukt silikon. Skalen i kollektionen Contempo Case gör att du får ett bra grepp kring din iPhone 7 Plus samtidigt som de är stilrena och lyxiga. Skalen skyddar hela din telefon och minskar risken för att din display går i kras. Hitta rätt färg och modell här hos oss på Mobello!

Karl Lagerfeldt

Denna ikoniska stil har fått sätta prägel på deras kollektion av mobilskal. Skalen är designade i vågade färger och ger ett kaxigt men samtidigt lyxigt intryck. De hjälper dig även att skydda din telefon på ett utmärkt sätt. Hos oss hittar du din unika favorit!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Marvelle erbjuder flera olika stilfulla och galet snygga kollektioner av skal, fodral och mobilplånböcker och det är svårt att endast hitta en favorit. De är även praktiskt designade med stöttning av Qi trådlös laddning. Hitta din favorit i Marvelles sortiment idag!

ideal of sweden

På Mobello hittar du även ett av Sveriges mest populära märken när det kommer till mobilskal: iDeal of Sweden. iDeal of Sweden skapar skal som är utformade efter “The iDeal Concept” vilket innebär att skalen och fodralen är magnetiskt kompatibla till varandra. Tack vare detta koncept så kan du byta skal eller fodral hur ofta du vill eller lätt matcha med din dagliga outfit. Skalens färger och mönster är inspirerade från olika trender i världen och det är svårt att endast välja en favorit. Skalen ger även ett bra skydd till din iPhone 7 Plus.

adidas originals

Nu hittar du även skal från legendariska Adidas Originals hos oss på Mobello. Skalen från Adidas Originals följer varumärkets ikoniska stil och design där man hittar de välkända färgerna och ränderna. Skalen ger även ett bra grepp och skyddar vid eventuella olyckor. Med ett skal från Adidas Originals får du en tidlös design som kommer göra din telefon till en utmärkt modeaccessoar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Guess

Hos oss på Mobello hittar du skal från det amerikanska modemärket Guess. Guess erbjuder moderiktiga skal och fodral till din iPhone 7 Plus. Skalen ger även ett utmärkt skydd till din telefon och gör att du på ett praktiskt sätt kombinerar skydd med mode. Här hittar du flera olika färger och mönster för att du lätt ska hitta den som passar dig och din iPhone 7 Plus bäst!

richmond & finch

Richmond & Finch är ett svenskt varumärke som erbjuder världens bäst skyddande modeskal. Hos oss på Mobello hittar du de trendiga skalen som är skapade med en mjuk gummibumper som skyddar hela din iPhone 7 Plus. Skalen är dekorerade med lyxiga gulddetaljer och finns i flera olika mönster och färger. Hitta din egen favorit här!

APPLE IPHONE 7 PLUS

iPhone 7 Plus är en större variant av iPhone 7 med en skärm på 5,5 tum. RAM-minnet på iPhone 7 Plus har blivit ännu bättre och är på 3 GB. Precis som med iPhone 7 så har Plus inget hörlursuttag, men den är även mer resistent mot damm och vatten. Kameran på Plus är uppgraderad och presterar ännu bättre vid svagt ljus bland annat. Tack vare att kameran har dubbelt linssystem så erbjuds även optisk zoom och bildstabilisering. Man kan välja lagringsutrymme på 32 GB eller 128 GB och färgerna som finns tillgängliga är guld, silver, svart eller rosa guld.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 7 PLUS

Mobello erbjuder ett stort utbud av mobilskal och mobilfodral till din iPhone 7 Plus. Hos Mobello hittar du olika typer av skal. Välj mellan mjuka, tunna, hårda, skyddande skal i olika material som trä, äkta skinn, gummi, marmor m.m. Här hittar du också skal från de bästa varumärkena som Guess, Richmond & Finch, iDeal of Sweden, Adidas, Karl Lagerfeldt, Mobello, iSuit och många fler!

Ett mobilskal skyddar mot olyckor och ser till så att din mobil håller sig fräsch och funktionell. Komplettera med ett skärmskydd i härdat glas och sluta oroa dig för repor och dylikt.

Vi har finkammat marknaden efter de bästa skydden för att göra din mobil stötsäker liksom elegant till ett bra pris. Kolla igenom vårt sortiment och se om där finns något skal som tilltalar dig!

Om olyckan ändå skulle vara framme och du behöver laga din telefon hjälper vi dig gärna med reparationen. Kom in till någon av våra butiker så hjälper vi dig!

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello hittar du alla tillbehör du behöver till din iPhone 7 Plus! Vi erbjuder flera välkända varumärken såsom Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. Här hittar du olika skal och fodral till din telefon som följer de senaste trenderna i modevärlden.

Beställ ditt nya skal hos oss på Mobello och få det levererat utan fraktkostnad!