Hem | Mobilskal – IPHONE 7

Mobello Essentials

Vi på Mobello erbjuder skal för alla. Mobello Essentials är en kollektion skal som endast är några millimeter tjocka och materialet finns i både hårt och mjukt. De ger din telefon ett naturlig känsla samtidigt som den skyddar hela telefonen från skador. Hitta det bästa skyddet för din iPhone 7.

sassy case

Kollektionen Sassy Case erbjuder skal som är semimjuka och skyddar din iPhone 7 från skador och repor. Sassy Case erbjuder olika färger och mönster så att du lätt ska hitta den som passar dig och din telefon bäst. De är snygga men samtidigt som de känns bra i handen och ger ett komplett skydd. Sassy Case har en kant som sticker upp lite över skärmen och skyddar på så sätt även skärmen mot eventuella sprickor.

Mobello Wallets

På Mobello hittar du olika typer av mobilplånböcker till din iPhone 7. Men en mobilplånbok kan du samla alla dina tillhörigheter på samma ställe, såsom kontanter, kort och ID-handlingar samtidigt som de skyddar din telefon på bästa sätt. Med Mobello Wallets hittar du olika färger och mönster där du kan välja den som passar dig bäst. Mobilplånboken ger skydd för både fram och baksida av din iPhone 7 och kan användas som ett komplement till din handväska eller vanliga plånbok.

iSuit by Sweden

Vi på Mobello erbjuder en kollektion skal helt utformade i naturliga material. Vill du ha ett skal helt gjort i marmor eller trä? Då är kollektionen av iSuit by Sweden något för dig! Nu kan du finna skal i råa material såsom äkta marmor, trä, skinn eller snäckskal. Med ett skal från iSuit by Sweden skyddar du din telefon samtidigt som du kommer ha ett unikt skal bland dina vänner. Dessa erbjuder en inbyggd bumper som skyddar din telefon från sprickor och tappskador.

magnetica wallet

Magnetica Wallet erbjuder som namnet olika mobilplånböcker och skal som är magnetiskt kompatibla till varandra. På så sätt kan du lätt välja när du vill ha plånboken med dig eller endast använda skalet. Mobello erbjuder en kollektion från Magnetica Wallet där du kan välja bland flera olika färger och mönster för att hitta den som passar dig bäst. Kollektionen erbjuder både praktiska och snygga fodral till din iPhone 7.

Contempo Case

Contempo Case är skal gjorda i mjukt silikon som känns bra i handen samtidigt som de behåller en lyxig känsla för din iPhone 7. Silikonet gör att man får ett bra grepp kring telefonen och minskar risken för tappskador samtidigt som det skyddar telefonen vid olyckor. Skalen går upp några millimeter över skärmen och skyddar därför även skärmen från sprickor utan att påverka användningen av telefonen. Hitta rätt skal för dig och din telefon hos oss på Mobello!

Karl Lagerfeldt

Trendiga Karl Lagerfeldt mobilskal. För att komplettera skyddet av din telefon rekommenderar vi även ett glasskydd i härdat glas för att minska risken för repor och sprickor på din display.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Nu kan vi på Mobello erbjuda Marvelle plånboksfodral som skapar mobilaccessoarer designade med en skicklighet och passion för det dem gör. Här hittar du skal och fodral som är designade i veganvänliga material med en magnetisk funktion som gör att du kan fästa skal och fodral till varandra men även på andra metallytor såsom kylskåp, köksfläkt eller bilhållare, mm.

ideal of sweden

Här hos oss på Mobello hittar du skal och fodral från det populära märket iDeal of Sweden. Skalen finns i olika färger och mönster, men även i olika modeller så som vanliga skal till mobilplånböcker. Alla skal och fodral är utformade efter “The iDeal Concept” där de är magnetiskt kompatibla till varandra så att du på så sätt kan blanda och byta så ofta du vill. De mönster och tryck som iDeal of Sweden är snygga och följer de senaste trenderna i världen.

adidas originals

Adidas är ett välkänt märke som de flesta känner till. Nu kan vi på Mobello erbjuda skal från Adidas Originals som behåller deras ikoniska stil och ränder. Med deras tidlösa design får du en av de snyggaste telefonerna bland dina kompisar samtidigt som de ger ett praktiskt skydd. Produkterna från Adidas Originals är prisvärda och hållbara samtidigt som de känns bra i handen.

Guess

Guess är ett amerikanskt modemärke som nu även skapar mobilskal och plånböcker. Vi kan nu erbjuda nu olika produkter från Guess. Finn olika skal och mobilplånböcker som hämtar sin design och tryck från de senaste modetrenderna i världen. Genom att köpa en mobilplånbok från Guess skyddar du både fram och baksida på din iPhone 7 och ger den ett komplett skydd samtidigt som du praktiskt samlar alla tillhörigheter på samma ställe.

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder skal som skyddar din telefon på bästa sätt samtidigt som de är snygga och trendiga. Richmond & Finch erbjuder skal i olika mönster och färger och erhåller snygga detaljer i guld. Dessa är skapade med en inbyggd bumper som på så sätt skyddar din iPhone 7 på bästa sätt. Fodralen skyddar baksidan från att repas och skadas samtidigt som bumpern minskar risken för att displayen spricker. Leta rätt på din favorit hos oss på Mobello idag!

APPLE IPHONE 7

Till utseendet ser iPhone 7 nästan ut som iPhone 6, men en detalj har blivit bortplockad och det är hörlursuttaget. Skärmen är på 4,7 tum, men den har blivit förbättrad genom att kunna visa ännu mer färger som gör att bilder blir ännu mer realistiska. RAM-minnet har blivit dubblat till 2GB jämfört mot 1GB hos iPhone 6. Detta märker man bland annat genom att flera flikar kan hållas öppna i bakgrunden.

En annan viktig detalj är att iPhone 7 är ännu mer resistent mot damm och vatten. Den bakre kameran är på 12MP, medan den främre kameran har blivit uppgraderad till 7MP. Videor kan även spelas in i 1080p HD eller i 4k. Lagringsutrymme finns att välja mellan 32 GB, 128 GB och 256 GB och färgerna som finns tillgängliga är guld, silver, svart eller rosa guld.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 7

På Mobello hittar du ett stort utbud av mobilskal och till iPhone 7. Med en mängd olika färger och mönster och material som skinn, gummi, trä samt både mjuka och hårda mobilskal kan alla hitta något till sin iPhone 7

Ett mobilskal fungerar som ett utmärkt skydd mot repor och bör därför vara ett givet tillbehör till alla mobiltelefoner.

På Mobello rekommenderar vi att du kompletterar ditt skydd till din iPhone 7 genom ett skärmskydd i härdat glas för att på så sätt kunna minska risken för en krossad display.

Eftersom mobilen används dagligen så anser vi även att det ska vara en självklarhet att kunna matcha sitt mobilskal med sin egna, personliga stil. Ta en titt genom vårt utbud och se vilket skal som passar dig bäst!

Om olyckan skulle vara framme så hjälper vi på Mobello dig att reparera din telefon. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av reparationer av din iPhone 7, t.ex. skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem.

Mobello hjälper dig med din iPhone 7!

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello hittar du olika varianter av skal till din iPhone 7. Vi erbjuder skal från kända märken såsom Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. Hos oss finns det något för alla! Vi erbjuder olika skal och fodral i olika material såsom skinn, marmor eller silikon. Vi hjälper dig att ge din telefon det bästa skyddet samtidigt som den präglas av den stil som passar dig bäst.

Beställ idag och få gratis frakt hos oss på Mobello!