Hem | Mobilskal – iPhone 8 Plus

Mobello Essentials

Hos oss på Mobello hittar du skal som är tunna men samtidigt skyddar din iPhone 8 Plus på bästa sätt. Kollektionen Mobello Essentials erbjuder prisvärda skal, från hårda till mjuka.

sassy case

Mobello erbjuder en helt unik kollektion med skal som är utformade för att skydda din iPhone 8 Plus samtidigt som de ger en stilfull look. Kollektionen Sassy Case erbjuder skal i olika mönster och tryck hämtade från de senaste modetrenderna i världen. Skalen är gjorda i ett semimjukt material som känns bra i handen samtidigt som de skyddar din telefon på bästa sätt.

Mobello Wallets

Vi på Mobello erbjuder flera typer av plånboksfodral till din iPhone 8 Plus. Med ett plånboksfodral från Mobello Wallets ger du ett praktiskt skydd till din telefon samtidigt som du kan samla alla dina värdesaker på samma ställe. Denna kollektion erbjuder fodral i olika färger och stilar för att du lätt ska hitta den som passar dig och din iPhone 8 Plus bäst.

iSuit by Sweden

iSuit by Sweden erbjuder skal som är skapade helt i naturliga material. Hos oss på Mobello hittar du en kollektion gjorda i material såsom trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal. Skalen är skapade med en inbyggd bumper som skyddar din iPhone 8 Plus och känns bra i handen.

magnetica wallet

Här på Mobello hittar du flera typer av mobilplånböcker till din iPhone 8 Plus. Magnetica Wallet är skal och fodral som är magnetiskt kompatibla med varandra och på så sätt kan du välja hur du vill ha din telefon. Med den smarta mobilplånboken kan du samla alla tillhörigheter på samma ställe. Hos oss hittar du lätt en favorit!

Contempo Case

Hos Mobello hittar du lyxiga skal i mjukt silikon. Contempo Case gör att du får ett bra grepp kring din iPhone 8 Plus samtidigt som de skyddar vid olyckor. Skalen i kollektionen Contempo case går upp några millimeter över skärmen och skyddar därför din display från sprickor trots att den inte påverkar användningen av din telefon.

Karl Lagerfeldt

Nu erbjuder vi på Mobello skal från det det kända modehuset Karl Lagerfeld, passa på och välj ditt!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Behöver du dina kort och mobil i ett ställe så är Marvelle plånböcker perfekta för dig. En tålig plånboksfodral som hjälper dig för en lättare vardag.

ideal of sweden

iDeal of Sweden erbjuder de kanske trendigaste mobilskalen i Sverige. Hos oss hittar du många olika varianter av skal och fodral från iDeal of Sweden där de alla är utformade efter “The iDeal Concept” där de är magnetiskt kompatibla till varandra. På så sätt kan du välja när du vill använda den praktiska mobilplånboken eller endast använda det snygga skalet. Du kan även blanda fritt när du känner att du vill uppdatera skalet eller fodralet. iDeal of Sweden erbjuder snygga skal och fodral där mönster och tryck följer de senaste trenderna i modevärlden.

adidas originals

Vi på Mobello erbjuder även skal från trendiga Adidas Originals till din iPhone 8 Plus. Dessa är designade efter Adidas ikoniska färger och ränder samtidigt som de ger din telefon ett bra skydd. Med ett skal från Adidas Originals och deras tidlösa design får du garanterat det coolaste skalet bland dina vänner samtidigt som de känns bra i handen.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Guess

Nu hittar du även skal från det amerikanska modemärket Guess hos oss på Mobello. Guess erbjuder olika skal och mobilplånböcker till din iPhone 8 Plus i olika färger och mönster. Med ett skal från Guess kommer du få en stilfull look på din telefon samtidigt som de ger ett bra skydd och minskar risken för skador. Hos oss hittar du den modell som passar dig bäst!

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder ett av världens bäst skyddande modeskal. Vi på Mobello erbjuder en kollektion från Richmond & Finch i flera olika mönster och färger samt erbjuder lyxiga detaljer i guld. Skalen är utformade med en mjuk inbyggd bumper som skyddar din iPhone 8 Plus på bästa sätt. De skyddar hela telefonen och displayen vid eventuella olyckor samtidigt som de är snygga.

APPLE IPHONE 8 PLUS

iPhone 8 Plus är en större variant jämfört med iPhone 8 och har en skärm på 5,5 tum. iPhone 8 Plus innehåller samma funktioner som iPhone 8 genom att den kan laddas trådlöst, processorn har blivit förbättrad, och att den är mer resistent mot damm och vatten. Kameran på 8 Plus är snäppet bättre än iPhone 8 eftersom det är en dubbel kamera vilket ger ännu bättre vidvinkel, zoom och kvalité. Man kan välja lagringsutrymme på 64 GB eller 256 GB och färgerna som finns tillgängliga är guld, silver eller rymdgrå.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 8 PLUS

Hos Mobello finner du ett stort sortiment av mobilskal och fodral till iPhone 8 Plus. Med en mängd olika varianter och färger så hoppas vi att du hittar något som faller dig i smaken.

iPhone 8 Plus påminner väldigt mycket om de tidigare modellerna till formen men skiljer sig genom att baksidan nu är gjord av glas vilket ger den ett mer exklusivt utseende. För att skydda telefonen från repor och andra olyckor så rekommenderar vi ett mobilskal som fungerar som ett utmärkt skydd. Undvik en krossad skärm och överdrivna reparationskostnader genom att kombinera skalet med ett skärmskydd(länk till skärmskydd) i härdat glas.

Välj din personliga favorit ur vårt stora utbud av stiliga och moderna mobilskal.

I och med storleken på iPhone 8 Plus kan den ibland kännas svår att få grepp kring, vi rekommenderar även att du investerar i en ringholder för att minska risken för tappskador.

Hitta det skal och tillbehör som passar perfekt till din iPhone 8 här hos oss på Mobello!

TYPER AV MOBILSKAL

Vi på Mobello erbjuder flera varianter av skal och fodral till din iPhone 8 Plus. Här hittar du olika material och märken som följer de senaste trenderna i världen. Vi erbjuder kända märken så som Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. Du hittar skal och fodral i olika material så som skinn till äkta marmor. Hitta det skal eller fodral som passar dig och din iPhone 8 Plus bäst!

Beställ redan idag och få gratis frakt hos oss på Mobello!