Hem | Mobilskal – iPhone 8

Mobello Essentials

På Mobello hittar du en kollektion av skal som är tunna och täcker hela din iPhone 8. Mobello Essentials är vår basic skal som skyddar din mobil med minimalistik stil.

sassy case

SSassy Case är en unik kollektion som Mobello erbjuder. Dessa skal är anpassade för att skydda din telefon samtidigt som de är snygga och ger din iPhone 8 en trendig look. De mönster och tryck som kollektionen erbjuder är inspirerade från de senaste trenderna i modevärlden. Skalen är tillverkade i semimjukt material som skyddar hela din telefon.

Mobello Wallets

Mobello erbjuder flera typer av plånboksfodral till din iPhone 8. Med Mobello Wallets skyddar du din telefon samtidigt som du får praktiskt förvar av dina sedlar och kort. Med en mobilplånbok kan du samla alla dina värdesaker på samma ställe. Här kan du välja bland olika färger och stilar för att hitta den som passar dig och din telefon bäst.

iSuit by Sweden

På Mobello hittar du en kollektion gjord i helt naturliga material. iSuit By Sweden består av material såsom trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal. Skalen har en inbyggd gummibumper som skyddar din iPhone 8 från skador och har en greppvänlig yta som minskar risken för tappskador.

magnetica wallet

På Mobello hittar du flera olika smarta plånboksfodral till din iPhone 8. Kollektionen Magnetica Wallet erbjuder skal som är magnetiskt kompatibla med mobilplånboken. På så sätt kan du anpassa din telefon utifrån tillfälle och smart samla alla dina värdesaker på samma ställe. Hitta din favorit här!

Contempo Case

På Mobello hittar du en kollektion skal skapade i mjukt silikon som fortfarande behåller en lyxig känsla. Contempo Case skyddar din iPhone 8 samtidigt som de ger ett bra grepp och minskar risken för tappskador. Skalens kant sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därför även displayen från skador samtidigt som man fortfarande lätt kan navigera telefonen.

Karl Lagerfeldt

Karl Lagerfeldt startade sitt imperium 1984 där han designade kläder, skor och smycken. Nu finns hans design också på mobilskal som ger dig en unik stil.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Nu lanserar vi Marvelle plånböcker i flera färger. Den magnetiska funktioner och veganvänliga material.

ideal of sweden

På Mobello hittar du ett stort sortiment av sveriges kanske populäraste märke när det kommer till mobilskal. Hos oss hittar du många olika varianter av skal och fodral från iDeal of Sweden till din iPhone 8. Skalen och plånböckerna är utformade utifrån “The iDeal Concept” där de är magnetiskt kompatibla med varandra. På så sätt kan du enkelt välja hur du vill ha din telefon utifrån tillfälle. Kollektionerna som iDeal of Sweden erbjuder mönster och färger utifrån de senaste trenderna i världen.

adidas originals

På Mobello hittar du olika skal från Adidas Originals till din iPhone 8. Skalen är skapade för att ge ett bra grepp kring din iPhone 8 samtidigt som de erbjuder en snygg och tidlös design. Skalen är dekorerade utifrån Adidas ikoniska logga och ränder.

Guess

På Mobello hittar du skal från det amerikanska modemärket Guess. Kollektionen från Guess erbjuder olika modeller så som vanliga skal till plånböcker. Hitta den modell som passar dig och din telefon bäst!

richmond & finch

Hos oss på Mobello hittar du ett av världens bäst skyddande modeskal. Richmond & Finch erbjuder hållbara skal som skyddar din telefon samt display. Skalen är skapade med en inbyggt mjuk bumper som skyddar din iPhone 8 från skador. Här hittar du olika snygga mönster och färger som är skapade utifrån världens olika modetrender och erhåller lyxiga detaljer i guld.

APPLE IPHONE 8

iPhone 8 har en 4,7 tums LCD-skärm och påminner mycker om de tidigare modellerna till formen men skiljer sig genom att baksidan är gjord i glas och ger den ett mer exklusivt utseende. Utseendet på telefonen är i princip likadan som iPhone 7. Baksidan i glas möjliggör även trådfri laddning då den erbjuder Qi-teknik. iPhone 8 erbjuder en bra kamera, snabb processor och är i helhet en mycket bra telefon. Modellen finns i färgerna rymdgrå, silver och guld. Man kan välja mellan ett lagringsutrymme på 64 GB eller 256 GB.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE 8

På Mobello hittar du ett stort sortiment av skal till din nya iPhone 8. Här hittar du skal och fodral i olika material, mönster och färger för att du ska hitta den som passar dig och din iPhone 8 bäst. En sak att notera är att en del av skalen till iPhone 8 kan vara 2 mm större än själva telefonen, dock är detta inget som påverkar passformen på något negativt sätt.

Det är viktigt att du skyddar din iPhone 8 då nästan hela telefonen är gjord helt i glas. För att undvika skador på din telefon rekommenderar vi att du väljer ett skal som ger ett bra skydd. Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt skal med ett skärmskydd i härdat glas för att skydda din skärm från repor och sprickor.

I och med iPhone 8 inbyggda Qi-teknik skulle vi även rekommendera att investera i en Qi-laddare så att du trådlöst kan ladda din telefon enkelt.

Hitta det skal och tillbehör som passar perfekt till din iPhone 8 här hos oss på Mobello!

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss på Mobello så hittar du ett stort sortiment av skal eller fodral till din iPhone 8. Vi erbjuder skal i olika material för att du lätt ska hitta det som passar dig och din telefon bäst. Hos oss hittar du olika material såsom gummi, trä och äkta marmor, mm. Vi erbjuder de kändaste varumärkena när det kommer till mobilaccessoarer men även olika tillbehör till din telefon. Hos oss hittar du märken såsom Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. 

Finn det bästa skalet till din iPhone 8 hos oss på Mobello!