Hem | Mobilskal – iPhone X

Mobello Essentials

Mobello erbjuder en basic kollektion med enfärgade skal. Mobello Essentials är passar alltid bra oavsätt säsöng.

sassy case

Sassy Case är en unik kollektion som Mobello nu erbjuder. Skalen är anpassade för att skydda din iPhone X samtidigt som de är trendiga och snygga. Skalen finns i olika mönster och tryck som följer de senaste modetrenderna i världen. Med ett semimjukt material skyddar “Sassy Case” hela din iPhone X och minskar risken för sprickor i displayen.

Mobello Wallets

Mobello erbjuder ett stort sortiment mobilplånböcker till din iPhone X. Genom att använda dig av en mobilplånbok samlar du enkelt alla dina tillhörigheter på samma ställe samtidigt som du ger ett bra skydd till din telefon. Välj mellan olika mönster, stilar och färger och hitta den som passar dig och din telefon bäst.

iSuit by Sweden

Mobello erbjuder även skal från iSuit By Sweden. iSuit by Sweden erbjuder skal i naturliga material så som trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal. Skalen har en inbyggd gummibumper som som skyddar telefonen och displayen vid olyckor. Med en greppvänlig yta som gör att din iPhone X känns bra i handen men minskar även risken för tappskador.

magnetica wallet

På Mobello erbjuder vi olika modeller av plånboksfodral till din iPhone X. De smarta skalen är skapade så att det lätt går att byta eller ta av fodralen. På så sätt har du möjlighet att välja när du endast vill använda skalet eller kombinera med den praktiska mobilplånboken.

Contempo Case

Contempo Case är en kollektion med skal som är skapade i semimjukt silikon som skyddar din iPhone X samtidigt som de behåller en lyxig känsla. Skalens kant sticker upp några millimeter ovanför displayen och skyddar den från sprickor samtidigt som man lätt kommer åt och kan navigera telefonen.

Karl Lagerfeldt

Modeikonen Karl Lagerfeld jobbade sig upp bland de franska modehusen och hade en hög position som designer på det världsberömda modehuset Chanel samt italienska Fendi.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Förutom supersnygga är Marvelle även praktiskt designade med stöttning av Qi trådlös laddning. Hitta din favorit i Marvelles sortiment idag!

ideal of sweden

På Mobello hittar du ett stort sortiment av skal, fodral och plånböcker från iDeal of Sweden. iDeal of Sweden är ett av de hetaste märkena i sverige när det kommer till mobiltillbehör och erbjuder produkter som är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket betyder att skal och fodral är magnetiskt kompatibla med varandra. På så sätt kan du matcha olika skal till olika fodral och hitta det som passar dig bäst. iDeal of Swedens skal erbjuder kollektioner där material och tryck följer de senaste modetrenderna i världen.

adidas originals

Mobello erbjuder en skal från Adidas Originals till din iPhone X. Skalen från Adidas Originals är skapade för att ge ett bra grepp om din telefon samtidigt som de erbjuder en snygg design med de ikoniska ränderna och färgerna. Skalen skyddar din iPhone X och minskar risken för tappskador.

Guess

Det amerikanska modemärket Guess erbjuder en kollektion moderiktiga skal och fodral till din iPhone X. På Mobello kan du välja mellan olika mönster och färger samt olika modeller som passar dig och din telefon bäst.

-50%
-50%

richmond & finch

Richmond & Finch erbjuder världens bäst skyddande modeskal. Skalen erbjuder en inbyggd mjuk bumper som skyddar kanterna på din display. Skalen är moderiktiga och hämtar inspiration från världens olika trender samt dekoreras med snygga gulddetaljer.

APPLE IPHONE X

Tillsammans med iPhone 8 och iPhone 8 Plus så introducerade man även den kraftfulla iPhone X. Här har man satsat att göra en ännu mer elegant och stilren telefon. Hemknappen har blivit bortplockad och skärmstorleken är utökad till 5,8 tum och är av super Retina HD. Telefonen kan låsas upp genom att man använder sig av Face ID, det vill säga ansiktsigenkänning. iPhone X har två kameror på baksidan som är på 12MP och kan filma videor i 4k mellan 30 till 240 bilder per sekund. Den främre kameran är på 7MP. Med RAM-minne på 3GB och ett Li-Ion batteri på 2716 mAh som kan jämföras mot 21 timmars taltid i 3G eller upp till 60 timmar av att lyssna på musik. Man kan välja lagringsutrymme på 64 GB eller 256 GB och färgerna som finns tillgängliga är silver eller rymdgrå.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE X

Vi på Mobello har ett stort utbud av mobilskal och plånboksfodral till din iPhone X. Mobilskalen finns i alla möjliga färger och modeller.

iPhone X är extra viktig att skydda eftersom telefonen är gjord nästan helt i glas. Skärmen är dessutom dyrare än tidigare modeller att byta, därför kan det vara bra att investera i ett skärmskydd i härdat glas. Ett mobilskal fungerar som ett utmärkt skydd och bör därför vara ett givet tillbehör för att behålla din iPhone i ett utmärkt skick. Något som även kan vara bra att investera i för att minska risken för skador är en ringholder, som gör att du får ett bättre grepp om din telefon.

Hitta rätt skal för dig hos oss på Mobello!

TYPER AV MOBILSKAL

Mobello erbjuder ett stort sortiment av olika skal eller fodral till din iPhone X. Hos oss hittar du olika kollektioner gjorda i olika material så att du lätt ska hitta det som passar dig och din telefon bäst. Vi erbjuder skal och fodral från kända märken så som Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. 

Hitta din favorit och beställ med fri frakt från Mobello redan i dag!