Seasonal SS/FW

Seasonal SS/FW Case följer det olika säsongerna senaste trender. Grepp vänliga skal som skyddar din mobil samtidigt den ger dig en exklusiv look.

Karl Lagerfeldt

Karl Lagerfeldt var känd för sin nyskapande design och blev ikonisk för sitt utseende där han ofta bar svarta glasögon och hade sitt vita hår uppsatt i hästsvans. Hos Mobello hittar du våra handplockade snygga skal designade av honom.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Marvelle erbjuder flera olika stilfulla och galet snygga kollektioner av skal, fodral och mobilplånböcker och det är svårt att endast hitta en favorit.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

almost nude

Mobello erbjuder en kollektion av skal som naturligt tunna men samtidigt skyddar din telefon. Almost Nude täcker hela din telefon, även kanterna som andra skal kanske inte alltid gör. Skalen i denna kollektion finns i olika varianter, både lite hårdare och mjukare. De är ändå fortfarande väldigt tunna och är endast några millimeter tjocka och får din telefon att kännas smidig och lätt i handen.

sassy case

Sassy Case är en kollektion med skal som är till för att skydda din iPhone XR samtidigt som de är snygga och följer tryck från de senaste trenderna i modevärlden. Med ett semimjukt material som skyddar telefonen samt ger skydd från sprickor av displayen kommer ett Sassy Case ge din telefon ett naturligt skydd men samtidigt vara trendig.

Mobello Wallets

Mobello erbjuder även flera varianter av plånboksfodral till din mobil. Med en mobilplånbok kan du praktiskt samla alla dina tillhörigheter på samma ställe samtidigt som de ger ett bra skydd för din iPhone XR. Det finns flera olika stilar, färger och mönster för att du lätt ska hitta den som passar dig och din telefon bäst.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

ideal of sweden

Mobello erbjuder många olika typer av skal, fodral och plånboksfodral från kanske ett av de trendigaste märkena på marknaden idag, iDeal of Sweden. Skalen och mobilplånböckerna är skapade utifrån “The iDeal Concept” som innebär att de är magnetiskt kompatibla och du kan blanda skal och plånbok som du själv önskar. På så sätt kan du hela tiden ha det snyggaste skalet och matcha med en plånbok där du kan samla alla dina kort, sedlar, mm. Kollektionerna från iDeal of Sweden följer mönster från de senaste trenderna i modevärlden och du kommer garanterat att ha den snyggaste mobilen.

adidas originals

Mobello erbjuder även skal från Adidas Originals till din iPhone XR som är gjorde för att ge dig ett bra grepp om din telefon samtidigt som de erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din iPhone XR från skador samtidigt som de ikoniska ränderna och logan ger en snygg design.

richmond & finch

Mobello erbjuder även skal från Richmond & Finch som både är skyddande och snygga för din telefon. Skalen från Richmond & Finch är skapade för att skydda din iPhone XR och har en inbyggd bumper som skyddar kanterna på din display. Designen och trycken hämtar inspiration från de nyaste modetrenderna i världen samt dekoreras med snygga detaljer i guld.

iSuit by Sweden

På Mobello hittar du även en kollektion av vackra naturliga material, iSuit by Sweden. Du kan välja material såsom trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal och hitta det skal som passar dig och din iPhone XR bäst. Skalen är skapade för att skydda din telefon och har en inbyggd gummibumper samt greppvänlig yta som motverkar risken för tappskador och eventuella olyckor.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

sparkles n’ flares

Vi på Mobello erbjuder en alldeles speciell kollektion för dig som gillar glitter och glamor. Här hittar du olika skal till din iPhone XR i olika färger, glitter, stenar och mönster som får din vardag att bli roligare.

magnetica wallet

På Mobello hittar du smarta plånboksfodral till din iPhone XR. Kollektionen Magnetica Wallet erbjuder ett skal med tillhörande fodral där man får möjligheten att välja när man vill använda sig av endast skalet eller med tillhörande mobilplånbok. Skalet fäster enkelt till mobilplånboken med magnet och du kan välja hur du vill ha din telefon.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

rock solid

Mobello erbjuder en serie “Rock Solid” som skyddar din iPhone XR extra bra. Skalen är något tjockare än andra skal men ger din telefon ett bättre skydd. Rock Solid är utformade med en mjuk kant som tar emot stötar och hindrar skador vid olyckor.

Contempo Case

Contempo Case erbjuder en kollektion där skalet består av semimjukt silikon som skyddar din iPhone XR samtidigt som de fortfarande ger en lyxig känsla. Silikonet ger även ett bättre grepp som minskar risken att tappa telefonen. Skalens kant sticker upp några millimeter ovanför displayen och skyddar därför även skärmen från sprickor, samtidigt som man lätt kommer åt och kan navigera samt komma åt alla portar.

APPLE IPHONE XR

iPhone XR har en 6,1 tums heltäckande LCD-skärm. Telefonen kan ses som en avskalad variant av systermodellerna iPhone XS och iPhone XS Max med en enklare skärm samt kamera eller en uppgradering av iPhone 8 då den har större skärm, snabbare processor och Face ID. IPhone XR erbjuder en telefon med väldigt bra batteritid, snabb prestanda och bilder i studiokvalitet samt video i 4k. Telefonen är även tålig mot vatten ochn stänk. Modellen finns i jämfört med de flesta andra iPhone-modeller i flera olika roliga färger såsom röd, gul, vit, svart, orange och blå. Man kan välja mellan ett lagringsutrymme på 64 GB, 128 GB eller 256 GB.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE XS

På Mobello hittar du ett stort sortiment av fodral, plånböcker och skal till din iPhone XR. Det finns många olika mönster, material och färger så att du lätt hittar den modell som passar dig och din iPhone XR bäst. Något att notera är att en del av skalen kan vara 2mm större än själva telefonen, detta för att ge ett bättre skydd samtidigt som det ej påverkar passform eller känslan på något negativt sätt.

Ett tips för dig som har en iPhone XR är att även investera i en trådlös laddare då telefonen är Qi-kompatibel och på så sätt kan du matcha ditt snygga skal med en lika snygg laddare. Dessa finns i olika färger och mönster för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp att reparera din iPhone XR kan du givetvis lämna in den på någon av våra butiker, läs mer om det här.

TYPER AV MOBILSKAL

På Mobello hittar du ett stort sortiment av skal eller fodral till din iPhone XR. Du kan välja mellan tunnare, hårdare eller mjukare material och hitta det som passar dig bäst. Fodralen finns i mängder av olika material såsom skinn, gummi, trä, marmor, mm. Hos oss hittar du även skal från de populäraste varumärkena så som iDeal of Sweden, Happy Plugs, Guess, Richmond & Finch och Karl Lagerfeldt m.m.

På Mobello erbjuder vi fri frakt, så hitta och beställ din favorit redan idag!