Hem | Mobilskal – iPhone XR

Mobello Essentials

Mobello erbjuder en kollektion av skal som naturligt tunna men samtidigt skyddar din telefon. Mobello Essentials täcker hela din telefon, även kanterna som andra skal kanske inte alltid gör. Skalen i denna kollektion finns i olika varianter, både lite hårdare och mjukare.

sassy case

Sassy Case är en kollektion med skal som är till för att skydda din iPhone XR samtidigt som de är snygga och följer tryck från de senaste trenderna i modevärlden. Med ett semimjukt material som skyddar telefonen samt ger skydd från sprickor av displayen kommer ett Sassy Case ge din telefon ett naturligt skydd men samtidigt vara trendig.

Mobello Wallets

Mobello erbjuder även flera varianter av plånboksfodral till din mobil. Med en mobilplånbok kan du praktiskt samla alla dina tillhörigheter på samma ställe samtidigt som de ger ett bra skydd för din iPhone XR. Det finns flera olika stilar, färger och mönster för att du lätt ska hitta den som passar dig och din telefon bäst.

iSuit by Sweden

På Mobello hittar du även en kollektion av vackra naturliga material, iSuit by Sweden. Du kan välja material såsom trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal och hitta det skal som passar dig och din iPhone XR bäst. Skalen är skapade för att skydda din telefon och har en inbyggd gummibumper samt greppvänlig yta som motverkar risken för tappskador och eventuella olyckor.

magnetica wallet

På Mobello hittar du smarta plånboksfodral till din iPhone XR. Kollektionen Magnetica Wallet erbjuder ett skal med tillhörande fodral där man får möjligheten att välja när man vill använda sig av endast skalet eller med tillhörande mobilplånbok. Skalet fäster enkelt till mobilplånboken med magnet och du kan välja hur du vill ha din telefon.

Contempo Case

Contempo Case erbjuder en kollektion där skalet består av semimjukt silikon som skyddar din iPhone XR samtidigt som de fortfarande ger en lyxig känsla. Silikonet ger även ett bättre grepp som minskar risken att tappa telefonen. Skalens kant sticker upp några millimeter ovanför displayen och skyddar därför även skärmen från sprickor, samtidigt som man lätt kommer åt och kan navigera samt komma åt alla portar.

Karl Lagerfeldt

Karl Lagerfeldt var känd för sin nyskapande design och blev ikonisk för sitt utseende där han ofta bar svarta glasögon och hade sitt vita hår uppsatt i hästsvans. Hos Mobello hittar du våra handplockade snygga skal designade av honom.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Marvelle erbjuder flera olika stilfulla och galet snygga kollektioner av skal, fodral och mobilplånböcker och det är svårt att endast hitta en favorit.

ideal of sweden

Mobello erbjuder många olika typer av skal, fodral och plånboksfodral från kanske ett av de trendigaste märkena på marknaden idag, iDeal of Sweden. Skalen och mobilplånböckerna är skapade utifrån “The iDeal Concept” som innebär att de är magnetiskt kompatibla och du kan blanda skal och plånbok som du själv önskar. På så sätt kan du hela tiden ha det snyggaste skalet och matcha med en plånbok där du kan samla alla dina kort, sedlar, mm. Kollektionerna från iDeal of Sweden följer mönster från de senaste trenderna i modevärlden och du kommer garanterat att ha den snyggaste mobilen.

adidas originals

Mobello erbjuder även skal från Adidas Originals till din iPhone XR som är gjorde för att ge dig ett bra grepp om din telefon samtidigt som de erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din iPhone XR från skador samtidigt som de ikoniska ränderna och logan ger en snygg design.

Guess

På Mobello hittar du skal från det amerikanska modemärket Guess. Kollektionen från Guess erbjuder olika modeller så som vanliga skal till plånböcker. Hitta den modell som passar dig och din telefon bäst!

richmond & finch

Mobello erbjuder även skal från Richmond & Finch som både är skyddande och snygga för din telefon. Skalen från Richmond & Finch är skapade för att skydda din iPhone XR och har en inbyggd bumper som skyddar kanterna på din display. Designen och trycken hämtar inspiration från de nyaste modetrenderna i världen samt dekoreras med snygga detaljer i guld.

MOBILSKAL – iPHONE XR

Att välja mobilskal och tillbehör till din iPhone XR är ungefär som att ge din telefon en egen personlighet. Du klär din mobil i färger och mönster som på ett kick ger ett nytt liv till en viktig del i vardagspusslet.

Apples iPhone XR är utrustad med en 6,1 tums heltäckande LCD-skärm och 828 x 1792 pixlars upplösning. Telefonen kan i mångt och mycket ses som en mer avskalad variant av sina syskonmodeller iPhone XS och XS Max. Men trots detta erbjuds en väldigt bra batterikapacitet på 2942 mAh och en överlag mycket god prestanda.

Med en 12 MP-kamera på baksidan finns möjligheten att spela in filmer i 4K och fota bilder i studiokvalitet. På framsidan finns en enklare, men inte desto sämre, 7MP-kamera som använder Apples egna Face ID-teknik för snabbare upplåsning. Utöver allt detta är telefonen vatten- och dammtålig. Modellen finns i flera olika roliga färger såsom röd, gul, vit, svart, orange och blå. Man kan välja mellan ett lagringsutrymme på 64 GB, 128 GB eller 256 GB.

TILLBEHÖR & TIPS – iPHONE XR

Notera att flera mobilskal till iPhone XR kan vara 2 mm större än själva telefonen. Detta är för att ge ett bättre skydd samtidigt som det ej påverkar passform eller känslan på något negativt sätt.

Ett annat tips för dig som har en iPhone XR är att förutom mobilskal även investera i en trådlös laddare. Telefonen är Qi-kompatibel och på så sätt kan du matcha ditt snygga mobilskal med en lika snygg laddare.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med att reparera din iPhone XR? Lämna in den hos någon av våra butiker så hjälper vi dig. Mer information finns här.

TYPER AV MOBILSKAL

Hos oss finner du alltid ett stort utbud av mobilskal och andra tillbehör till din iPhone XR. Du kan välja mellan tunnare, hårdare eller mjukare material och hitta det mobilskal eller fodral som passar dig och din telefon bäst. Dessa finns i mängder av olika färger och mönster såsom skinn, gummi, trä, marmor, mm. Det finns även mobilskal från populära varumärkena så som iDeal of Sweden, Happy Plugs, Guess, och Karl Lagerfeldt m.m.

Mobello erbjuder alltid fri frakt, så hitta och beställ din favorit redan idag!