Seasonal SS/FW

Här hittar du vår alldeles egna kollektion med skal designade efter de senaste modetrenderna.

Karl Lagerfeldt

Våra exklusiva Karl Lagerfeldt skal hjälper dig även att skydda din telefon på ett utmärkt sätt. Hos oss hittar du din unika favorit!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Här hittar du skal och fodral som är designade i veganvänliga material med en magnetisk funktion

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

almost nude

Almost Nude är en kollektion av skal som ger ett naturligt skydd till din Iphone XS Max samtidigt som som de är tunna och täcker hela din telefon och inte endast kanterna som andra skal kan göra. Almost Nude finns i flera olika varianter, både hårda och mjuka men är endast några millimeter tjocka och känns därför bra i handen.

sassy case

Mobello erbjuder en unik kollektion Sassy Case som är anpassad för att skydda din iPhone XS Max samtidigt som de ger en stilfull look, med tryck som följer de senaste trenderna från modevärlden. Skalet består av ett semimjukt material som skyddar hela din telefon samt skyddar skärmen från sprickor.

Mobello Wallets

Här hittar du olika plånboksfodral till din iPhone XS Max. Med ett plånboksfodral till din telefon skyddar du din mobil samtidigt som du praktiskt förvarar dina sedlar och kort, m.m. Här kan du välja mellan olika stilar, färger och mönster och hitta vilken som passar just dig bäst.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

iSuit by Sweden

iSuit By Sweden erbjuder en kollektion i vackert naturliga material. Välj bland skal till iPhone XS Max gjorda i trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal. Skalen har även en inbyggd gummi bumper som skyddar telefonen vid eventuella olyckor. Skalen har även en greppvänlig yta som känns bra i handen och minskar risken för olika tappskador.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

sparkles n’ flares

Mobello erbjuder dig som gillar bling och vill ha något som sticker ut. Välj bland olika skal till din iPhone XS Max och hitta den som passar dig. Finns olika typer av färger, stenar, glitter och mönster som piggar upp vardagen.

magnetica wallets

Mobello erbjuder smarta plånboksfodral till din iPhone XS Max där skalet inuti fodralet är avtagbart och kan användas utan fodralet. Med Magnetica Wallets får du möjligheten att välja när du endast vill använda dig av skalet eller kombinera med att använda den praktiska mobilplånboken.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

rock solid

Rock Solid erbjuder en serie skal som skyddar din iPhone XS Max extra bra. Skalen ger din telefon ett så bra skydd som möjligt. Skalen från Rock Solid är något tjockare än skalen i våra andra serier, men ger ett bra skydd samtidigt som de ej blir otympliga. Skalen har en mjuk kant som absorberar stötar och skyddar din iPhone XS Max på ett praktiskt sätt.

Contempo Case

Mobello erbjuder en kollektion med skal i semimjukt silikon som samtidigt behåller en lyxig känsla. Skalen skyddar din iPhone XS Max samtidigt som de erbjuder ett bra grepp för att minska risken att tappa telefonen. Kollektionen erbjuder skal vars kant sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därför även displayen från sprickor vid olyckor, samtidigt som man fortfarande lätt kan navigera och komma åt alla portar på telefonen.

ideal of sweden

Mobello erbjuder ett stort urval av mobilskal, fodral och mobilplånböcker till till Iphone XS Max från iDeal of Sweden. Skalen och plånböckerna är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra. Med en mobilplånbok samlar du praktiskt allt du behöver på samma ställe. Kollektionerna följer material och tryck från de senaste trenderna.

adidas originals

Nu erbjuder Mobello skal från Adidas Originals till din Iphone XS Max. Skalen är skapade för att ge ett bra grepp samt erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din Iphone XS Max vid tapp samt känns bra i handen.

Guess

Mobello erbjuder även moderiktiga skal och fodral från amerikanska modemärket Guess. Här kan du välja mellan olika mönster och färger men även olika modeller såsom vanliga skal till mobilplånböcker. Hitta din favorit här!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från Richmond & Finch erbjuder ett hållbart skal som skyddar din telefon samt har en inbyggt mjuk bumper som skyddar kanterna på din skärm. Skalen är snygga och trycken hämtar inspiration från världens olika trender samt erbjuder snygga detaljer i guld.

APPLE IPHONE XS Max

iPhone XS Max har en 6,5 tums OLED-skärm och rostfria sidor. Telefonen är lik både sin föregångare iPhone X samt sin systermodell iPhone XS, men med förbättringar samt en betydligt större skärm.

Iphone XS Max erbjuder den största skärmen någonsin på en iPhone. En fördel med skärmstorleken är när man tittar mycket på video eller surfar på hemsidor med mycket information. De andra fördelar som man hittar hos telefonen är kameratekniken SmartHDR, där kameran kan ta detaljrika bilder som är bättre än vad våra mänskliga ögon kan producera. Något som Apple även menar är att man arbetat mycket med är ansiktsigenkänningen, Face ID som gjorts snabbare än vid tidigare modeller. Modellen finns i färgerna rymdgrå, silver och guld. Man kan välja mellan ett lagringsutrymme på 64 GB, 256 GB eller 512 GB.

MOBILSKAL & FODRAL TILL IPHONE XS

Mobello erbjuder ett stort sortiment av skal, fodral och plånböcker till Apples nya lyxmodell iPhone SX Max. Det finns en stor mängd olika material,mönster och färger för att du ska hitta den modell som är perfekt för dig. Notera att en del av skalen till din iPhone XS Max kan vara 2mm större än själva mobilen, dock påverkar detta givetvis inte passformen på något negativt sätt.

iPhone XS Max är extra viktig att skydda eftersom telefonen är gjord nästan helt i glas. För att undvika oväntade kostnader för att reparera detta vid skador är det viktigt att välja ett mobilskal som ger ett bra skydd. Vi rekomenderar att du kombinerar skal/fodral med ett skärmskydd i härdat glas för att undvika repor och dyra reparationskostnader (Intern länk till skärmskydd).

I och med storleken på iPhone XS Max som är betydligt större än Apples tidigare modeller är ett bra tips att även investera i en popsocket eller en ring holder som kan förbättra greppet och minska risken för tappskador men även användas som stativ när du tittar på videor på din telefon.

Hitta det skal som passar just dig!

TYPER AV MOBILSKAL

Vi på mobello erbjuder ett stort sortiment av skal/fodral eller mobilplånböcker till din iPhone XS Max. Vi erbjuder tunnare/hårdare/mjukare skal i olika material för att du ska hitta ett som passar dig. Du finner material såsom äkta skinn, gummi, trä, marmor, mm. Vi erbjuder även skal från olika varumärken såsom Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, Mobello, iSuit, Karl Lagerfeldt m.m. 

Hitta det bästa skalet till din iPhone XS Max med fri frakt hos Mobello i dag!