Hem | Mobilskal – iPhone XS Max

Mobello Essentials

Mobello Essentials är en kollektion av skal som ger ett naturligt skydd till din Iphone XS Max samtidigt som som de är tunna och täcker hela din telefon och inte endast kanterna som andra skal kan göra. Mobilskalen finns i flera olika varianter, både hårda och mjuka i en enkel och ren stil.

sassy case

Mobello erbjuder en unik kollektion Sassy Case som är anpassad för att skydda din iPhone XS Max samtidigt som de ger en stilfull look, med tryck som följer de senaste trenderna från modevärlden. Skalet består av ett semimjukt material som skyddar hela din telefon samt skyddar skärmen från sprickor.

Mobello Wallets

Här hittar du olika plånboksfodral till din iPhone XS Max. Med ett plånboksfodral till din telefon skyddar du din mobil samtidigt som du praktiskt förvarar dina sedlar och kort, m.m. Här kan du välja mellan olika stilar, färger och mönster och hitta vilken som passar just dig bäst.

iSuit by Sweden

iSuit By Sweden erbjuder en kollektion i vackert naturliga material. Välj bland skal till iPhone XS Max gjorda i trä, äkta marmor, skinn eller snäckskal. Skalen har även en inbyggd gummi bumper som skyddar telefonen vid eventuella olyckor. Skalen har även en greppvänlig yta som känns bra i handen och minskar risken för olika tappskador.

magnetica wallets

Mobello erbjuder smarta plånboksfodral till din iPhone XS Max där skalet inuti fodralet är avtagbart och kan användas utan fodralet. Med Magnetica Wallets får du möjligheten att välja när du endast vill använda dig av skalet eller kombinera med att använda den praktiska mobilplånboken.

Contempo Case

Mobello erbjuder en kollektion med skal i semimjukt silikon som samtidigt behåller en lyxig känsla. Skalen skyddar din iPhone XS Max samtidigt som de erbjuder ett bra grepp för att minska risken att tappa telefonen. Kollektionen erbjuder skal vars kant sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därför även displayen från sprickor vid olyckor, samtidigt som man fortfarande lätt kan navigera och komma åt alla portar på telefonen.

Karl Lagerfeldt

Våra exklusiva Karl Lagerfeldt skal hjälper dig även att skydda din telefon på ett utmärkt sätt. Hos oss hittar du din unika favorit!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Här hittar du skal och fodral som är designade i veganvänliga material med en magnetisk funktion

ideal of sweden

Mobello erbjuder ett stort urval av mobilskal, fodral och mobilplånböcker till till Iphone XS Max från iDeal of Sweden. Skalen och plånböckerna är utformade utifrån “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra. Med en mobilplånbok samlar du praktiskt allt du behöver på samma ställe. Kollektionerna följer material och tryck från de senaste trenderna.

adidas originals

Nu erbjuder Mobello skal från Adidas Originals till din Iphone XS Max. Skalen är skapade för att ge ett bra grepp samt erbjuder en snygg design. Skalen skyddar din Iphone XS Max vid tapp samt känns bra i handen.

Guess

Mobello erbjuder även moderiktiga skal och fodral från amerikanska modemärket Guess. Här kan du välja mellan olika mönster och färger men även olika modeller såsom vanliga skal till mobilplånböcker. Hitta din favorit här!

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från Richmond & Finch erbjuder ett hållbart skal som skyddar din telefon samt har en inbyggt mjuk bumper som skyddar kanterna på din skärm. Skalen är snygga och trycken hämtar inspiration från världens olika trender samt erbjuder snygga detaljer i guld.

iPhone XS Max

iPhone XS Max är utrustad med en 6,5 tums OLED-skärm med en upplösning på 1242 x 2688 och rostfria sidor. Mobiltelefonen är med sin storlek och prestanda en förbättrad version av sin föregångare iPhone X och systermodellen iPhone XS.

Med iPhone XS Max erbjuder Apple den största skärmen någonsin på en iPhone-mobil. Med en skärmstorlek på 157.5 x 77.4 x 7.7 mm blir det nu ännu lättare att titta på videos och surfa på hemsidor med mycket information. Även denna gång har Apple arbetat mycket med Face ID, som gjort mobilens ansiktsigenkänning ännu snabbare än på tidigare modeller. Dessutom kan mobilkameran med hjälp av Smart HDR ta bilder med en detaljrikedom som det mänskliga ögat nästan inte kan registrera. Modellen finns att fås i färgerna rymdgrå, silver och guld, med ett lagringsutrymme på antingen 64 GB, 256 GB eller 512 GB.

Mobilskal och tillbehör till iPhone XS Max

Hos Mobello kan du enkelt köpa mobilskal, fodral och plånböcker i det material, mönster och färg som passar dig och din iPhone XS Max bäst. 

Det är viktigt att tänka på att iPhone XS Max tillverkas nästan helt i glas. Undvik därför onödiga reparationskostnader genom att välja ett bra skydd för mobilen. Vi rekommenderar ett skal eller fodral tillsammans med härdat glas för att undvika repor och skador på din mobiltelefon. 

iPhone XS Max är lite större än andra iphone-modeller och vi rekommenderar därför en popsocket eller ring holder, som båda ger förbättrat grepp och mindre risk för tappskador på mobilen. Dessutom kan de fungera som mobilstativ när du tittar på videos. 

Hitta det bästa mobilskalet som passar just din iPhone XS Max!

TYPER AV MOBILSKAL

Hos Mobello köper du enkelt mobilskal, fodral och plånböcker till din iPhone XS Max. I vårt sortiment finns tunna, hårda och mjuka skal i flera olika mönster, färger och material som t ex äkta skinn, gummi och trä. Förutom vårt egna Mobello-skal till mobilen erbjuder vi även mobilskal från olika kända varumärken som bl a Richmond & Finch, Guess, iDeal of Sweden, Happy Plugs, iSuit och Karl Lagerfeldt.

Hitta det bästa mobilskalet till din iPhone XS Max med fri frakt hos Mobello i dag!