Hem | Mobilskal – XS

Mobello Essentials

Mobello Essentials är vår prisvärda skal som skyddar din mobil med en ren stil.

sassy case

Sassy Case är en unik Mobellokollektion speciellt gjord för dig som vill skydda din telefon med stil. Skalet är gjort av ett semimjukt material som skyddar runt hela telefonen och har en läpp som skyddar displayen från sprickor vid eventuella tapp. De skarpa trycken följer de senaste trenderna inom modevärlden.

Mobello Wallets

Här hittar du ett stort utbud av olika plånboksfodral till iPhone XS. Ett plånboksfodral är ett smart sätt att skydda telefonen samtidigt som man praktiskt kan förvara kontokort, sedlar m.m. Välj mellan flera olika stilar, färger och mönster.

iSuit by Sweden

iSuit består av en kollektion med mobilskal gjorde i naturliga material. Välj bland skal till iPhone XS gjorda i trä, äkta marmor, skinn eller varför inte vacka snäckskal. Samtliga fodral har en speciell gummibumper med greppvänlig yta som skyddar telefonen mot eventuella olyckor samtidigt som du adderar en läcker och sober stil till din telefon.

magnetica wallet

Smarta plånboksfodral där skalet inuti fodralet är avtagbart och på så sätt enkelt kan användas på egen hand utan fodralet. Magnetica Wallets är ett smart sätt att kombinera de bästa av två världar där man varken blir låst till en plånbok eller skal men bibehåller det praktiska med en mobilplånbok.

Contempo Case

Ett semimjukt skal i silikon som ger ett lyxig känsla. Skalet skyddar bra mot tapp och erbjuder ett bra grepp runt telefonen. Kanten på skalet sticker upp några millimeter ovanför skärmen och skyddar därmed mot sprickor på displayen på ett utmärkt sätt. Nedre kanten är helt öppen för att lätt komma åt navigeringsmenyn längst ner och lämnar även alla portar lätt tillgängliga på telefonen!

Karl Lagerfeldt

Denna ikoniska stil har fått sätta prägel på deras kollektion av mobilskal. Skalen är designade i vågade färger och ger ett kaxigt men samtidigt lyxigt intryck.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Marvelle

Marvelle plånböckerna är snygga och praktiska, du kan fästa skal och fodral till varandra men även på andra metallytor såsom kylskåp, köksfläkt eller bilhållare, ett skal som blir din vän i vardagen.

ideal of sweden

Hos Mobello hittar du ett stort urval av mobilskal till iPhone XS från iDeal of Sweden. Kollektionerna består av tryck och material enligt de senastre trenderna i modevärlden. Skalen och fodralen är en del av något som kallas för “The iDeal Concept” vilket betyder att de är magnetiskt kompatibla med varandra.

adidas originals

Nu kan du även köpa favoritmärket som mobilskal. Skalen är gjorda av ett semimjukt material som ger bra grepp. Fodralet skyddar runt hela telefonen och skyddar bra mot tapp samtidigt som telefonen är fortsatt slimmad även med skalet på.

Guess

Vi har ett stort utbud av moderiktiga skal från amerikanska Guess! Välj mellan flera olika stilar och färger. Du kan också välja om du vill ha ett vanligt skal eller hellre önskar en plånboksvariant med plats för kort på insidan.

richmond & finch

Världens bäst skyddande modeskal! Skalen från RF är inte bara snygga, de har en inbyggt mjuk bumper som skyddar telefonen bra mot tappskador. Trycken hämtar insperation från världens olika modetrender och de ackopanjeras av snygga gulddetaljer.

iPhone XS
Liksom tidigare har Apple i sin senaste iPhone XS kombinerat snygg design och god teknik i en mobiltelefon klädd i glas med en 5,8 tums OLED-skärm och rostfria sidor. Men även om mobilen till ytan är väldigt lik föregångaren iPhone X har en hel del förändringar och förbättringar gjorts till Apples senaste X-modell. 
En av de större uppgraderingarna kan man hitta hos kameran. Med hjälp av den senaste tekniken Smart HDR, en vidareutveckling av HDR, kan kameran producera detaljrika bilder som kommer närmare de bilder våra mänskliga ögon producerar. Kameran tar ett par bilder och som sedan komponeras ihop för att fånga detaljer som solsken och skuggor med bästa möjliga resultat. Och allt detta i 1125 x 2436 pixlars upplösning. 
En annan förbättring är enligt Apple att tekniken ansiktsigenkänning, Face ID, har gjorts lite snabbare. Modellen finns i färgerna silver, rymdgrå och guld och kan fås med lagringsutrymme på 64 GB, 256 GB eller 512 GB
Mobilskal och tillbehör till iPhone XS Max
När det gäller mobilskal och skydd är det värt att lägga på minnet är att iPhone XS i stort sett är tillverkad nästan helt i glas och att baksidan inte går att byta ut. Skärmen är dessutom dyrare att ersätta än tidigare modeller. Det är därför givet att ha ett skyddande mobilskal för att hålla din iPhone XS i ett fortsatt gott skick. En rekommendation är också att kombinera ett mobilskal med ett ordentligt skärmskydd i härdat glas för att undvika repor och oväntat höga reparationskostnader.
Typer av mobilskal till iPhone XS
Det finns många sätt att skydda din iPhone XS. Antingen köper du ett klassiskt mobilskal, eller så låter du din mobil även fungera som en smidig korthållare med ett snyggt plånboksfodral. Oavsett vad du väljer kan dessa fås i flera olika färger och mönster i varierande material. Från våra egendesignade Mobello-skal till kända varumärken som Karl Lagerfeldt, iDeal of Sweden och Guess, allt detta och mycket mer hittar du hos Mobello!
Beställ mobilskal fraktfritt till din iPhone XS redan idag!