Laga hos Mobello

Reparera din iPhone, iPad, Samsung, Huawei m.fl. hos Mobello – Snabbt, tryggt & alltid 12 månaders garanti.

Välkommen in för att laga din telefon hos Mobello. Vi har 6 butiker i Stockholm. Du hittar oss i Skärhomen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Kista Galleria och Nacka Forum. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av reparationer av din iPhone 7, t.ex. skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem.

Laga iPhone 7

Reparera din iPhone 7 hos Mobello – Snabbt, tryggt & alltid 12 månaders garanti.

Välkommen in för att laga din iPhone 7 hos Mobello. Vi har 6 butiker i Stockholm. Du hittar oss i Skärhomen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Nacka Forum. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av reparationer av din iPhone 7, t.ex. skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem.

VANLIGA FRÅGOR VID LAGNING


Är min telefon vattentät efter lagning?

Vid skärmbyte med originalkvalité lägger vi alltid på nya packningar för att telefonen ska vara fortsatt vattenresistent. Det gäller också när vi gör övriga reparationer när telefonen har en originalskärm monterad. Vi kan dock inte garantera att telefonen har exakt samma vattenresistens eftersom att packningen inte monteras med fabriksprecision.

Är ni en auktoriserad verkstad?

För att kunna erbjuda lagningar till alla de vanliga telefontillverkarna är vi inte auktoriserade av ett enskilt märke. Vi använder oss dock uteslutet av originaldelar (till Apple erbjuder vi tredjepartsskärmar till ett lägre pris). När vi lagar en telefon eller surfplatta använder vi oss alltid av av packningar och annat speciellt avsedda för varje enskilt modell. Hos Mobello hittar du alltid erfarna tekniker som fått en gedigen utbildning i att laga telefoner och surfplattor.

Hur ser garantin ut?

Hos Mobello är vi stolta att alltid erbjuda 12 månaders garanti på utförda delar och jobb. Det är vi kanske ensamma om i Sverige. Anledningen till att vi kan göra det är att vi alltid använder oss av högkvalitativa delar och vidare tycker att man som kund ska kunna förvänta sig att en reparation håller måttet under en lång tid framöver. Garantin gäller det utförda jobbet och på de utbytta delarna och omfattar inte skador som skett med yttre åverkan. 

Vart kan jag reparera min telefon?

Du kan laga din mobil i någon av Mobellos 6 butiker i Stockholm. Du hittar butikerna i: Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Kista Galleria och Nacka Forum. Se kontaktuppgifter ovan i menyn.

Hur lång tid tar det att serva en telefon eller surfplatta?

Hos Mobello kan du lämna in din telefon på drop in och behöver inte boka någon tid. Oftast så tar en reparation endast 30min-1.5h. Vi lagerför nästan alla delar till telefoner och surfplattor i butik med reservation för slutförsäljning. Kontakta din butik för mer information.