Mobilreparation – Laga din mobil & surfplatta hos Mobello

Mobello erbjuder mobilreparation av iPhone, Samsung, Huawei, ipad m.fl. snabbt och tryggt direkt i våra butiker. Vi lämnar 12 månaders garanti och tar väl hand om din enhet.

 Vi har 6 butiker att välja mellan i Stockholmsområdet: Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Nacka Forum och Åhlens City! Det spelar ingen roll om du behöver laga en sprucken dispay, trasig laddport, byta ett batteri eller andra fel – vi hjälper dig reparera din iPhone på bästa möjliga sätt.

✓ 1 års garanti   ✓ Drop-in   ✓ 6 butiker i Stockholm   ✓ Erfarna tekniker

Mobello Mall of Scandinavia
Öppettider: Mån-sön: 10-21
Tel: 08-599 002 94
Mail: mos at mobello.se

Mobello Åhlens City
Öppettider: Mån-fre: 10-21, Lör-sön: 10-19

Tel: 08-599 002 90
Mail: ahlens at mobello.se

Mobello Täby Centrum
Öppettider: Mån-fre: 10-20, Lör-sön: 10-18
Tel: 08-599 002 93
Mail: taby at mobello.se

Mobello Skärholmen Centrum
Öppettider: Mån-fre: 10-20, Lör: 10-19, Sön: 11-18

Tel: 08-599 002 95
Mail: skhlm at mobello.se

Mobello Farsta Centrum
Öppettider: Mån-fre: 10-20, Lör: 10-18, Sön: 11-17

Tel: 08-599 002 91
Mail: farsta at mobello.se

Mobello Nacka Forum
Öppettider: Mån-fre: 10-20, Lör: 10-18, Sön: 11-18

Tel: 08-599 002 92
Mail: nacka at mobello.se

Kolla vad våra kunder säger om oss

VANLIGA FRÅGOR VID REPARATION

Är min telefon vattentät efter lagning?

Vid byte av display använder vi alltid nya packningar för att telefonen ska vara vattenresistent. Vi kan dock inte garantera att telefonen bibehåller samma vattenresistens som ny från fabrik. Detta beror på att vi inte kan montera packningar med fabriksprecision.

Är ni en auktoriserad verkstad?

För att kunna erbjuda lagningar till alla de vanliga telefontillverkarna är vi inte auktoriserade av ett enskilt märke. Vi använder oss dock uteslutet av originaldelar (till Apple erbjuder vi tredjepartsskärmar till ett lägre pris). När vi lagar en telefon eller surfplatta använder vi oss alltid av av packningar och annat speciellt avsedda för varje enskilt modell. Hos Mobello hittar du alltid erfarna tekniker som fått en gedigen utbildning i att laga telefoner och surfplattor.

Hur ser garantin ut?

Hos Mobello är vi stolta att alltid erbjuda 12 månaders garanti på utförda delar och jobb. Det är vi kanske ensamma om i Sverige. Anledningen till att vi kan göra det är att vi alltid använder oss av högkvalitativa delar och vidare tycker att man som kund ska kunna förvänta sig att en reparation håller måttet under en lång tid framöver. Garantin gäller det utförda jobbet och på de utbytta delarna och omfattar inte skador som skett med yttre åverkan. 

Vart kan jag reparera min telefon?

Du kan laga din mobil i någon av Mobellos 6 butiker i Stockholm. Du hittar butikerna i: Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Kista Galleria och Nacka Forum. Se kontaktuppgifter ovan i menyn.

Hur lång tid tar det att serva en telefon eller surfplatta?

Hos Mobello kan du lämna in din telefon på drop in och behöver inte boka någon tid. Oftast så tar en reparation endast 30min-1.5h. Vi lagerför nästan alla delar till telefoner och surfplattor i butik med reservation för slutförsäljning. Kontakta din butik för mer information.