Laga iPhone 8

Reparera din iPhone 8 hos Mobello – Tryggt, snabbt & alltid med 1 års garanti.

Välkommen till Mobello för att reparera din iPhone 8. Vi har 6 butiker i Stockholm! Välj butiken som är närmast dig: Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Skärholmen Centrum,  Nacka Forum eller Kista Galleria. Hos Mobello kan vi hjälpa dig med de flesta problemen såsom skärmbyten, laddningsproblem, batteribyten och mycket mer!

Laga iPhone 8

Reparera din iPhone 8 hos Mobello – Snabbt, tryggt & alltid 12 månaders garanti.

Välkommen in för att laga din iPhone 8 hos Mobello. Vi har 6 butiker i Stockholm. Du hittar oss i Skärhomen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Nacka Forum. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av reparationer av din iPhone 8, t.ex. skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem.

VANLIGA FRÅGOR VID LAGNING AV IPHONE 8


Är min iPhone 8 vattentät efter lagning?

När vi lagar en iPhone 8 med trasig display med originalkvalité lägger vi alltid nya packningar för att telefonen ska fortsätta vara vattentålig. Det gäller också när vi lagar andra delar på en telefon som har en originalskärm monterad. Vi kan dock inte garantera att telefonen bibehåller samma vattenresistens som ny då vi ej kan montera packningarna med fabriksprecision.

Är ni en auktoriserad verkstad?

Hos Mobello vill vi kunna hjälpa kunder med problem för de flesta telefonerna vilket inte hade varit möjligt om vi varit auktoriserade för ett enskilt märke. Vi har i stället valt att fokusera på att erbjuda våra kunder originaldelar till bra priser, snabba servicetider och möjligheten att serva nästan alla telefoner och surfplattor.

Hur ser garantin ut?

Hos Mobello lämnar vi alltid 12 månaders garanti på alla utförda jobb och delar. Vi tycker att du som kund självklart ska kunna känna dig trygg med att en reparation kommer att hålla. Det är inte många som lämnar så lång garanti på reparationer och det är något som vi är stolta över. Garantin omfattar inte yttre åverkan.

Vad kostar det att laga en iPhone 8?

Besöker man Apple kostar det 1,834kr* att laga displayen på en iPhone 8. Hos Mobello börjar priserna på 1490kr. Andra problem med telefonen tar Apple 3,792kr*, medens vi ofta kan lösa det för runt 500kr. Vänligen se prislistan ovan. *Prisuppgifter hämtade från apple.se, datum 6/1-18.

Vart kan jag reparera min iPhone 8?

Mobello har 6 butiker i Stockholm. Välj den butik som ligger bäst till för dig: Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Farsta Centrum eller Kista Galleria. Du hittar vidare kontaktuppgifter till butikerna i menyn ovan.

Hur lång tid tar det att laga en trasig iPhone 8?

Hos Mobello behöver du inte boka en tid utan kan lämna in din telefon på drop in. Oftast tar en reparation endast 30-60 minuter. Vi har de flesta delarna till iPhone 8 i lager (med reservation för att delar kan sälja slut). Kontakta din butik om du vill veta mer!