Sommarens trender och nyheter

Sommarens trender och nyheter

Sommaren närmar sig med stormsteg och solen har börjat visa sig runt om i hela Sverige! Sommar kommer som alltid med mycket färg och ljus, ofta i pastellig ton. Trendigt i år är blommönster som man kan se på allt från kläder till mobilskal. FLOWER POWER!

Lekfulla print ser vi också bli allt mer populärt. Richmond & Finch släppte i början av april en ny kollektion bestående av 10 nya mobilskal till iPhone. Där kan vi hitta ett par olika lekfulla mönster och print. Man kan med fördel använda ett Richmond & Finch skal för att skydda sin mobil. Eftersom deras skal numera innehåller både en bumper som skyddar kanterna på din skärm och ett hårt skal som skyddar telefonen.

Ideal of Sweden släppte även dem nyligen en ny kollektion där vi kunde se många blommiga modeller och designs.

Självklart hakar andra märken på! Guess har också släppt en ny och superfresh kollektion till iPhone 7, iPhone 8, iPhone 7 plus, iPhone 8 plus och iPhone X.

Här finner vi jättefina mobilskal med gulddetaljer. Många pryds av vackra rosor i tryck eller brodyr. Guess släppte även sin nya vackra kollektion av mobilplånböcker. Plånboksskal kan vara ett bra alternativ för dig som vill skippa plånboken helt eller alltid ha med dig några kort nära till hands. Mobilskalen och plånboksskalen finns också i stilrena och eleganta enfärgade alternativ.

Cosmoplate är ytterligare ett märke att nämna. Ett mycket kreativt sådant. Cosmoplate började skapa och designa mobilskal under 2017 och släppte sin första kollektion under hösten 2017. Nu är dem i fasen att släppa ytterligare en kollektion av mobilskal till iPhone modellerna. Deras vårkollektion fylls av allt från blommor, lekfulla print till fraktalmönster.

Eco-series från iSuit by Sweden är en nytänkande kollektion. Här finner vi iPhoneskal i äkta trä, marmor, snäcka och cement. Coolt eller hur!

Spana även in vår sommarmix av skal och andra tillbehör som matchar årstiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

preloader