ÅHLENS CITY

Laga din mobil hos Mobello Åhléns City i Stockholm

Laga din iPhoneiPadSamsung, Sony och Huawei eller hitta dina mobiltillbehör i Åhléns City!

Nu öppnar Mobello dörrarna till en helt ny butik i Åhléns City i centrala Stockholm. Här kommer du inte bara att kunna köpa moderna mobiltillbehör, du kommer även att kunna lämna in mobilen på reparation om en olycka skulle vara framme.

Våra utbildade och duktiga reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda alternativ från tredje part.

Vi kan laga din mobil, byta ut skärmen, fixa laddningsproblem och åtgärda andra mobilrelaterade skadeärenden. Hos Mobello erbjuder vi dig alltid 12 månaders garanti på utfört reparationsjobb. Dessutom erbjuder vi expresservice utan extra kostnad för att du snabbt ska kunna få tillbaka din telefon, oftast inom en timme. 

Vi arbetar med de allra senaste modellerna från stora tillverkare som AppleSamsungHuawei och Sony. I våra butiker finns ett stort sortiment av de senaste mobilskalen och accessoarerna från bl.a. iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit. Utöver allt detta säljer vi även våra egna snygga och prisvärda serier med unika produkter till mobilen från Mobello. 

Kom förbi Mobello Åhléns City i Stockholm och hitta de snyggaste mobilskalen och accessoarerna till just din mobiltelefon!

Mobilen har idag blivit en självklar del i vardagen och livet i stort för de flesta människor. För att kunna använda denna mångsidiga apparat fullt ut behövs det många olika tillbehör som t ex usb-sladd till bilen, en trådlös laddare eller en ny kabel. Oavsett vad – Mobello har det du behöver, i butik och online!

Vill du lyssna på musik i mobilen? Mobello har hörlurar som är både snygga och funktionella – kolla in vårt breda sortiment från bl.a. Urbanista och Happy Plugs.

  • Tel: 08-599 002 90
  • ahlens at mobello.se
  • Öppettider: mån-fre: 10-20, lör: 10-19, sön: 11-19
  • Klarabergsgatan 50 111 21 Stockholm