Retur, byte & reklamation

Retur

För att returnera din beställning vänligen skicka den till följande adress och se till att du inkluderar följesedeln eller fyll i retursedel som du kan ladda ner här.

Mobello AB
Evenemangsgatan 34
169 56 Stockholm

Återbetalningar behandlas inom fem arbetsdagar från det att vi har fått dina produkter. Det kan ta upp till tio arbetsdagar innan återbetalningen visas på ditt bankkonto.

Om du har fått ett felaktigt eller defekt vara, skriv till oss ett e-postmeddelande till support@mobello.se så skickar vi en returfraktsedel till dig.

Ångerrätt
Som kund till Mobello har du 30 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Ångerrätten gäller endast om produkten är i oförändrat skick men du har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion.

Varan ska returneras till Mobello i sin originalförpackning och med eventuella tillbehör.Kunden ansvarar för risken vid returfrakt, risken innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Kunden står för fraktkostnad vid retur. Mobello betalar returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Mobello betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 14 dagar efter att returnerad produkt kommit Mobello till godo.

Reklamation
Skicka med en bild på skadan för snabbast möjliga hantering av ärendet. Vid en godkänd reklamation eller felleverans står vi självklart för din returfrakt.
Meddelande om fel i varan måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckt, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten upphör under alla omständigheter efter 3 år. Vid reklamation ska support@mobello.se kontaktas.

Garanti
Garantier lämnas om det anges i anslutning till produkten med de villkor som där beskrivs.

Avbeställning
Vid avbeställning ska support@mobello.se kontaktas.

Allmänna kreditvillkor för faktura och delbetalning

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation