Om Mobello

Mobello är en ledande butikskedja för mobila accessoarer och reparationer. Vi finns på webben, i Täby CentrumSkärholmen CentrumFarsta CentrumMall of ScandinaviaÅhlens City & Nacka Forum!

Mobello kan de senaste trenderna och har handplockat varumärken som erbjuder det bästa till bra priser. I sortimentet hittar du moderna tillbehör till de flesta mobiltyper. Välj bland mängder av mobilskal, plånböcker, högtalare och hörlurar.

Samtidigt som du inspireras av snygga skal i butiken kan du reparera din mobil hos en välutbildad tekniker.

Idén till Mobello kom från Martin Ernestam 2011 (då 22 år) som efter att ha arbetat i elektronikhandeln insåg att mobila tillbehör och prylar till mobilen skulle behöva en egen butik. Han startade en första butik i Skärholmens centrum som snabbt blev en succé. Martin är en entreprenör och har nu byggt upp ett familjeföretag med 30 anställda som ger bra service och förstår hur alla prylar fungerar.

Mobello har tre ledord för verksamheten som beskriver vad du kan förvänta dig av ett besök i en butik:

  • Det är snyggt: Mobello säljer mobila tillbehör som är moderna och följer de senaste trenderna.
  • Det är omtänksamt: Mobello är ett företag som gillar människor och vill hitta lösningar för varje kund som kommer in. Alla ska vara nöjda när de träffat oss eller köpt en av våra produkter.
  • Det är prisvärt: Mobello säljer bra produkter till priser som inte är maximerade. Det bästa vi vet är kunder som blir överraskade av de bra priserna.