Leverans

Om det som du har beställt finns i lager har du normalt din leverans inom 2-4 arbetsdagar. Längre leveranstider kan förekomma under perioder med hög belastning, lagerbrist eller andra förseningar från våra leverantörer.

Om du inte löser ut ditt paket debiterar vi 299 kronor

Leveranser sker med Post Nord. Vi har fri frakt oavsett hur mycket du beställer.

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post med all information.

Leveranser sker av Post Nord till ditt närmaste postombud eller direkt hem. När paketet har anlänt till ombudet skickas ett SMS till dig om upphämtning.

Om en längre leveransförsening uppstått kontaktar vi dig via epost. Du har som kund då rätt att häva köpet om du meddelar det skriftligt till support@mobello.se. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Om en transportskada har uppstått har du ansvar att inom skälig tid anmälan skadan till Mobello. Vi ber dig att så snart som möjligt kontakta kundservice@mobello.se för instruktioner. Det är viktigt att du inspekterar dina produkter noggrant direkt vid leveransen. Du får inte använda en skadad produkt och att du måste spara emballaget.

Om du upptäcker en transportskada skall du kontakta support@mobello.se Vänligen ta bilder på transportskadan och bifoga dem i mailet.