SKÄRHOLMEN CENTRUM

Reparationer och mobiltillbehör i Skärholmen

Laga din iPhoneiPadSamsung & Huawei eller hitta dina tillbehör i SKHLM

Mobello i Skärholmen Centrum är butiken för dig som söker moderna tillbehör för mobilen eller behöver en reparation.

Våra utbildade reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda tredjepartsalternativ. Oavsett om du behöver laga din mobil med ett skärmbyte, har problem med laddning eller andra ärenden erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. Vi erbjuder också expresservice utan extra kostnad för att du ska kunna få tillbaka din telefon snabbt, oftast inom en timme. Vi har i vår butik i Skärholmen Centrum sen 2012 lagat tusentals mobiler & surfplattor.

Vi reparerar modeller från alla stora tillverkare som AppleSamsungHuaweiSony m.fl. Har du en trasig iPhone, iPad eller Samsung lagar vi din telefon på drop in i hög fart, oftast under en timme.

Kom förbi butiken och titta på de senaste mobilskalen från iDeal of SwedenRichmond & FinchGuessiSuit m.fl. samt våra snygga och prisvärda egna serier med unika produkter.

Mobilen har blivit en viktig pryl och för att den ska fungera smidigt kanske du behöver tillbehör för bilen, trådlösa laddare eller nya kablar. Vi har det du behöver.

För att kunna lyssna med mobilen ska du självklart ha hörlurar som är både snygga och bra. Kolla in vårt sortiment från UrbanistaHappy plugs, Hoco mfl.

Mobello – Mode och reparationer för mobilen

  • Tel: 08-599 002 95
  • skhlm at mobello.se
  • Öppettider: mån-fre 10:00-20:00, lör 10:00-18:00, sön 11:00-18:00
  • Skärholmen Centrum 127 48 Skärholmen