TÄBY CENTRUM

Laga din mobil och shoppa mobiltillbehör i Täby

Reparera din mobil hos Mobello! Vi lagar iPhoneiPadSamsung & Huawei och har massor av mobilskal i vår butik i Täby Centrum

Vi har sedan 2013 varit omtyckt tillslag i Täby Centrum där vi hjälpt tusentals kunder laga sina mobiler och surfplattor.

Våra utbildade reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda tredjepartsalternativ. Det spelar ingen roll om du behöver ett skärmbyte, har problem med laddning eller andra ärenden, vi kan laga din mobil. Dessutom erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. Vi tillhandahåller också expresservice utan extra kostnad för att du ska kunna få tillbaka din telefon snabbt, oftast inom en timme.

Vi lagar modeller från alla stora tillverkare som AppleSamsungHuaweiSony m.fl. Har du en trasig iPhone, iPad eller Samsung lagar vi din telefon på drop in i hög fart, oftast under en timme.

Kom förbi butiken i Täby C och titta på de senaste mobilskalen från iDeal of SwedenRichmond & FinchGuessiSuit m.fl. samt våra snygga och prisvärda egna serier med unika produkter.

Mobilen är en viktig följeslagare i våra liv och för ett problemfritt mobilanvändande behöver du t.ex. kablar, mobilskal, laddare, tillbehör till mobilen, något Mobello är experter på.

Mobello – Mode och reparationer för mobilen

  • Tel: 08 599 002 93
  • taby at mobello.se
  • Öppettider: mån-fre: 10-20, lör: 10-18, sön: 11-17
  • Stora Marknadsvägen 15 183 70 Täby