GRÄNBYSTADEN

Laga din mobil hos Mobello Gränbystaden i Uppsala

Laga din iPhoneiPad eller hitta dina mobiltillbehör Gränbystaden!

Nu öppnar Mobello dörrarna till en helt ny butik i Gränbystaden i Uppsala! Här kommer du inte bara att kunna köpa moderna mobiltillbehör, du kommer även att kunna lämna in mobilen på reparation om en olycka skulle vara framme.

Våra utbildade och duktiga reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda alternativ från tredje part.

Vi kan laga din mobil, byta ut skärmen, fixa laddningsproblem och åtgärda andra mobilrelaterade skadeärenden. Hos Mobello erbjuder vi dig alltid 12 månaders garanti på utfört reparationsjobb. Dessutom erbjuder vi expresservice utan extra kostnad för att du snabbt ska kunna få tillbaka din telefon, oftast inom en timme. 

Vi arbetar med de allra senaste modellerna från stora tillverkare som Apple. I våra butiker finns ett stort sortiment av de senaste mobilskalen och accessoarerna fråb vårt egna snygga och prisvärda serier med unika produkter till mobilen från Mobello. 

Kom förbi Mobello Gränbystaden, Uppsala och hitta de snyggaste mobilskalen och accessoarerna till just din mobiltelefon!

Mobilen har idag blivit en självklar del i vardagen och livet i stort för de flesta människor. För att kunna använda denna mångsidiga apparat fullt ut behövs det många olika tillbehör som t ex usb-sladd till bilen, en trådlös laddare eller en ny kabel. Oavsett vad – Mobello har det du behöver, i butik och online!

GRÄNBYSTADEN

  • Tel: 018-104321
  • granby at mobello.se
  • Öppettider: mån-sön: 10-20