Mobiltillbehör och reparationer i Solna

Laga din iPhone, iPad, Samsung & Huawei eller hitta dina tillbehör i Mall of Scandinavia

Mobello är butiken för dig som söker moderna tillbehör för mobilen eller behöver en reparation.

Våra utbildade reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda tredjepartsalternativ. Vi är Stockholms största molbilreparatör sett till riktiga butiker. Oavsett om du behöver ett skärmbyte, har problem med laddning eller andra ärenden erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. Vår butik i Solna, Mall of Scandinavia erbjuder också expresservice utan extra kostnad för att du ska kunna få tillbaka din telefon snabbt, oftast inom en timme.

Vi servar telefoner från alla stora tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Sony m.fl. Har du en iPhone, iPad eller Samsung som inte fungerar lagar vi din telefon på drop in i hög fart, oftast under en timme.

Kom förbi butiken i Mall of Scandinavia och titta på de senaste mobilskalen och accessoarer från iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit m.fl. samt våra snygga och prisvärda egna serier med unika produkter.

Mobilen har blivit en viktig pryl och för att den ska fungera smidigt kanske du behöver tillbehör för bilen, trådlösa laddare eller nya kablar. Vi har det du behöver.

För att kunna lyssna med mobilen ska du självklart ha hörlurar som är både snygga och bra. Kolla in vårt sortiment från Urbanista, Happy plugs, Hoco mfl.

Mobello – Mode för mobilen