Laga din mobil och shoppa tillbehör i Nacka

Laga din iPhone, iPad, Samsung & Huawei eller hitta dina tillbehör i Nacka Forum

Hos Mobello i Nacka kan du reparera din telefon eller surfplatta. Vi har snabbt blivit ett välkomnat tillskott till gallerian och får varje dag förtroende från Nackaborna att serva deras mobiler.

Våra utbildade reparatörer jobbar med originaldelar och tredjepartsalternativ. Det spelar ingen roll om du behöver byta skärmen, byta batteriet eller har problem med ett  ladduttag så erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. I vår butik i Nacka Forum erbjuder vi också expresservice utan extra tillägg för att du ska få tillbaka din mobil snabbt, oftast efter bara en timme.

Vi arbetar med modeller från tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Sony m.fl. Har du en trasig iPhone, iPad eller Samsung lagar vi din telefon på drop in snabbt, oftast på mindre än en timme.

Välkommen in i  butiken i Nacka och titta på de mobilskal från iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit m.fl. samt våra tidsenliga och prisvärda egna serier.

Mobilen är viktig för oss alla och oavsett om du behöver en laddare, ett mobilskal, biltillbehör, skärmskydd m.m. så har vi oftast det du söker.

För att kunna lyssna med mobilen ska du självklart ha hörlurar som är både snygga och bra. Kolla in vårt sortiment från Urbanista, Happy plugs, Hoco mfl.

NACKA FORUM

Tel: 08 599 002 92
Mail: nacka at mobello.se
Öppettider: mån-fre 10:00 – 20:00, lör 11:00 – 18:00, sön 11:00-18:00

Mobello Nacka Forum
4.7
Based on 12 reviews
powered by Google
Tomas Forsberg
Tomas Forsberg
15:03 06 Dec 19
Otrevlig och ohjälpsam personal. Kommer aldrig gå dit igen.
Arash Rezai
Arash Rezai
22:35 22 Sep 19
Oerhört trevliga och professionella herrar i denna butik. Jag hade problem med en sprucken iPhone 8 och de gjorde en... snabb kontroll varpå jag fick köpa en ny skärm till ett på marknaden väldigt resonabelt pris... och arbetet gick snabbt och problemfritt! Grymt smidigt att vända sig till dem - gör det igen om olyckan skulle vara framme!read more
Tanto83 .
Tanto83 .
09:58 28 Apr 19
Hej, fick hjälp av killen i repairshoppen precis vid öppning 28/4, jag brukar inte skriva recensioner men denna... gång kände jag att jag att jag ville uppmärksamma hans kunskap, servicekänsla och trevlighet. Om jag kunde skulle jag ge 10 stjärnor, fortsätt med det ni gör och om min telefon strular igen så är det er jag kommer gå till.Mvh Rudiread more
Niklas Lönnkvist
Niklas Lönnkvist
17:59 20 Mar 19
Tack Mobello Nacka för suverän kundservice idag med dotterns mobil - vi kommer tillbaka!!
Anders Dahlqvist
Anders Dahlqvist
18:01 21 Feb 19
Lagade skärmen på min sons iPhone 6. Trevlig kille som hjälpte oss och fixade reparationen medans vi käkade middag.
See All Reviews

Mobello Nacka Forum

Forumvägen 14
131 53 Nacka