Laga din mobil och shoppa tillbehör i Nacka

Laga din iPhone, iPad, Samsung & Huawei eller hitta dina tillbehör i Nacka Forum

Hos Mobello i Nacka kan du reparera din telefon eller surfplatta. Vi har snabbt blivit ett välkomnat tillskott till gallerian och får varje dag förtroende från Nackaborna att serva deras mobiler.

Våra utbildade reparatörer jobbar med originaldelar och tredjepartsalternativ. Det spelar ingen roll om du behöver byta skärmen, byta batteriet eller har problem med ett  ladduttag så erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. I vår butik i Nacka Forum erbjuder vi också expresservice utan extra tillägg för att du ska få tillbaka din mobil snabbt, oftast efter bara en timme.

Vi arbetar med modeller från tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Sony m.fl. Har du en trasig iPhone, iPad eller Samsung lagar vi din telefon på drop in snabbt, oftast på mindre än en timme.

Välkommen in i  butiken i Nacka och titta på de mobilskal från iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit m.fl. samt våra tidsenliga och prisvärda egna serier.

Mobilen är viktig för oss alla och oavsett om du behöver en laddare, ett mobilskal, biltillbehör, skärmskydd m.m. så har vi oftast det du söker.

För att kunna lyssna med mobilen ska du självklart ha hörlurar som är både snygga och bra. Kolla in vårt sortiment från Urbanista, Happy plugs, Hoco mfl.

NACKA FORUM

Tel: 08 599 002 92
Mail: nacka at mobello.se
Öppettider: mån-fre: 10-19, lör: 10-18, sön: 11-17

Kenneth Åkerström
Kenneth Åkerström
16:55 23 Jul 21
Mycket bra och snabb service på ett batteribyte.
Jonas Rudberg
Jonas Rudberg
16:50 23 Jul 21
Great service, nice staff. If they can't fix your phone it is probably beyond hope 😉
Amir Fulladvand
Amir Fulladvand
07:45 22 Jul 21
Emma K
Emma K
22:52 18 Jul 21
Snabb och bra service. Deras egna batterier och skärmar är sjukt billiga och funkar ungefär lika bra som originalbatterier/skärmar.Tror dock de behöver mer bemanning då det verkar vara fullt ös varje dag när det bara står en person i butiken

Mobello Nacka Forum

Forumvägen 14
131 53 Nacka