Reparationer och mobiltillbehör i Skärholmen

Laga din iPhone, iPad, Samsung & Huawei eller hitta dina tillbehör i SKHLM

Mobello i Skärholmen Centrum är butiken för dig som söker moderna tillbehör för mobilen eller behöver en reparation.

Våra utbildade reparatörer arbetar både med originaldelar och prisvärda tredjepartsalternativ. Oavsett om du behöver laga din mobil med ett skärmbyte, har problem med laddning eller andra ärenden erbjuder vi alltid 12 månaders garanti på utfört jobb. Vi erbjuder också expresservice utan extra kostnad för att du ska kunna få tillbaka din telefon snabbt, oftast inom en timme. Vi har i vår butik i Skärholmen Centrum sen 2012 lagat tusentals mobiler & surfplattor.

Vi reparerar modeller från alla stora tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Sony m.fl. Har du en trasig iPhone, iPad eller Samsung lagar vi din telefon på drop in i hög fart, oftast under en timme.

Kom förbi butiken och titta på de senaste mobilskalen från iDeal of Sweden, Richmond & Finch, Guess, iSuit m.fl. samt våra snygga och prisvärda egna serier med unika produkter.

Mobilen har blivit en viktig pryl och för att den ska fungera smidigt kanske du behöver tillbehör för bilen, trådlösa laddare eller nya kablar. Vi har det du behöver.

För att kunna lyssna med mobilen ska du självklart ha hörlurar som är både snygga och bra. Kolla in vårt sortiment från Urbanista, Happy plugs, Hoco mfl.

Mobello – Mode och reparationer för mobilen

SKÄRHOLMEN CENTRUM

Tel: 08-599 002 95
Mail: skhlm at mobello.se
Öppettider: mån-lör 11:00-19:00, sön 11:00-17:00

Mobello SKHLM logo

Kenneth Åkerström
Kenneth Åkerström
16:55 23 Jul 21
Mycket bra och snabb service på ett batteribyte.
Jonas Rudberg
Jonas Rudberg
16:50 23 Jul 21
Great service, nice staff. If they can't fix your phone it is probably beyond hope 😉
Amir Fulladvand
Amir Fulladvand
07:45 22 Jul 21
Emma K
Emma K
22:52 18 Jul 21
Snabb och bra service. Deras egna batterier och skärmar är sjukt billiga och funkar ungefär lika bra som originalbatterier/skärmar.Tror dock de behöver mer bemanning då det verkar vara fullt ös varje dag när det bara står en person i butiken

Mobello Skärholmen C

Skärholmen Centrum
127 48 Skärholmen