Laga iPhone 6S

Reparera din iPhone 6S hos Mobello – Tryggt, snabbt & alltid med 12 månaders garanti.

Välkommen till Mobello för att laga din iPhone 6S. Välj mellan någon av våra 6 butiker i Stockholm: Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Täby Centrum, Kista Galleria, Nacka Forum eller Skärholmen Centrum. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av lagningar som skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem och mycket mer!

iPhone 8

Laga iPhone 6S

Reparera din iPhone 6S hos Mobello – Snabbt, tryggt & alltid 12 månaders garanti.

Välkommen in för att laga din iPhone 6S hos Mobello. Vi har 6 butiker i Stockholm. Du hittar oss i Skärhomen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Nacka Forum. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av reparationer av din iPhone 6S, t.ex. skärmbyten, batteribyten, laddningsproblem.

VANLIGA FRÅGOR VID LAGNING AV IPHONE 6S


Är telefonen vattentät efter lagning?

Vid byte av display med originalkvalité använder vi alltid nya packningar för att telefonen ska vara vattenresistent. Det gäller också vid övriga reparationer när telefonen har en originalskärm monterad. Vi kan dock inte garantera att telefonen bibehåller samma vattenresistens som ny från fabrik. Det beror på att vi inte kan montera packningar med fabriksprecision.

Är ni en auktoriserad verkstad?

Vi vill alltid kunna erbjuda service för telefoner för alla tillverkare, vilket inte hade varit möjligt om vi hade auktoriserade för varje enskilt märke. Vi använder med det sagt originaldelar (vi erbjuder dock tredjepartsskärmar till Apple för ett lågt pris) när vi lagar din telefon och reparationerna utförs alltid av tekniker som har en utbildning i att serva enheten.

Hur lång är garantin?

Hos Mobello får du alltid 12 månaders garanti på delarna och jobbet som är utfört. Vi är stolta med att lämna en lång garanti på reparationer, något som är ganska unikt. Garantin lämnas för att vi tycker att man ska kunna känna sig trygg med att en reparation ska hålla under en lång tid och för självklart för att vi känner oss trygga med kvalitén på våra delar och kunskapen hos våra tekniker. Yttre åverkan på telefonen omfattas inte av garantin.

Vad kostar det att laga en iPhone 6S?

Hos Apple kostar det 1,834kr* att laga skärmen på en iPhone 6S. Går du till Mobello börjar priserna på 690kr. För andra problem med telefonen tar Apple 3,562kr* medens de flesta problemen kan åtgärdas hos Mobello för runt 500kr. Vänligen se prislistan ovan. *Prisuppgifter hämtade från apple.se, datum 4/1-18.

Vart kan jag reparera min iPhone 6S?

Hos Mobello kan du laga din telefon i någon av våra 6 butiker i Stockholm. Välkommen in till våra butiker i Skärholmen Centrum, Mall of Scandinavia, Täby Centrum, Nacka Forum, Kista Galleria eller Farsta Centrum. Kontaktuppgifterna till din butik hittar du i menyn ovan.

Hur lång tid tar det att serva en iPhone 6S?

På Mobello kan du lämna in din telefon på drop in och behöver inte boka en tid i förväg. En reparation tar i regel 30-60 minuter att utföra. Vi har de flesta delarna till iPhone 6S i lager (med reservation för utförsäljning). Kontakta din butik för mer information!